Moi, me ollaan Verso Food!
Verso Food on Beanitin koti
Tehdas Kauhavalla ja toimisto Espoossa – intohimo herkulliseen ruokaan ja rakkaus suomalaiseen härkäpapuun. Siinäpä yrityksemme pavunpalkoon tiivistettynä.
Haluamme omalla innokkuudellamme kutsua kaikki saman pöydän ja herkullisen ruoan ääreen. Ruokamme sattuu myös olemaan kasvipohjaista ja kestävää. Näin ollen tavoitteenamme onkin vastuullisen kasvisruoan herkullistaminen. Hyvä ruoka on hyvää ruokaa, ei tämä sen kummallisempaa ole.
Ei vastakkainasettelua, ei meitä ja heitä, ei erikoisuudentavoittelua: radikaaleinta meissä on se, ettemme ole radikaaleja.

Pavun viitoittama polkumme (tähän saakka)
Tarinamme alkoi 2010, kun perustajamme olivat miettineet voisiko kotimaisista palkokasveista syntyä uusia herkkuja ruokapöytiimme. Ensin ajatuksena oli herneen taivuttaminen uusiin muotoihin, mutta pian härkäpapu vakuutti heidät ainutlaatuisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Sen jälkeen härkäpapu on määrittänyt kaikkia valmistamiamme ruokiamme.
Pitkän tuotekehityksen jälkeen todellinen läpimurto tapahtui 2016, kun toimme markkinoille Härkis®-tuotteet. Vuonna 2019 lanseerattiin tuotekehittäjiemme seuraava mestariteos Beanit® Härkäpapusuikaleet, joiden myötä vakiinnutimme entisestään asemaa markkinajohtajana Suomessa. Samalla pääbrändiksemme vakiintui Beanit®, jonka avulla viemme suomalaista kasvisruokaa myös ulkomaille.
Viennissä meitä auttaa myös norjalainen Kavli Group, josta tuli omistajamme 2019. Tiesitkö, että säätiöpohjainen Kavli lahjoittaa konsernin voitot vuosittain hyväntekeväisyyteen?
