fbpx

Beanit® Härkispyörykkä, pinaatti-lehtikaali

Härkispyörykät ovat kuumennusta vaille valmiit. Ota pakkaus pakkasesta ja loihdi lämmin herkkuateria käden käänteessä.

Paistettujen härkispyöryköiden mehevä maku pääsee oikeuksiinsa raikkaan salaatin tai paahdettujen juuresten kanssa. Kokeile myös lämpimän pitaleivän täytteenä tai meze-tyyliin dipin tai kastikkeen seurana. Niin hyvää! Pyöryköiden maussa on lempeästi vaikutteita Lähi-idästä olematta kuitenkaan liian voimakkaan makuisia: mausteina sipulia, valkosipulia, juustokuminaa, persiljaa, minttua ja jauhettua korianteria.

Suomalaista härkäpapua – 100% kasvipohjainen – Gluteeniton – Ei soijaa raaka-aineena – Härkullinen!


Ravintosisältö / Näringsvärde / 100g
Energia / Energi 982 kJ / 235 kcal
Rasva / Fett 16 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,1 g
Hiilihydraatit / Kolhydrater 9,1 g
>joista sokereita / varav socker 2,8 g
Ravintokuitu / Kostfiber 6,4 g
Proteiini / Protein 12 g
Suola / Salt 1,6 g

Ainesosat:
Kypsä härkäpapu (42%, alkuperämaa Suomi), vesi, porkkana, herneproteiini, rapsiöljy, sipuli, mausteet (sipuli, valkosipuli, juustokumina, mustapippuri, persilja, minttu, korianterinlehti, korianteri), fariinisokeri, stabilointiaineet (E460, E461), kuivattu pinaatti (0,8%), kuivattu lehtikaali (0,6%), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, hernekuitu, sitruunamehujauhe, aromit. Voimakassuolainen.

Ingredienser:
Kokta bondbönor (42 %, ursprungsland Finland), vatten, morot, ärtprotein, rapsolja, lök, kryddor (lök, vitlök, spiskummin, svartpeppar, persilja, mynta, korianderblad, koriander), farinsocker, stabiliseringsmedel (E460, E461), torkad spenat (0,8 %), torkad grönkål (0,6 %), joderat salt, modifierad majsstärkelse, ärtfiber, citronjuicepulver, arom. Kraftigt saltad.

Valmistusohjeet:
Uunissa: Lämmitä uuni 225 asteeseen. Levitä jäiset pyörykät uunivuokaan tai leivinpaperille uunipellille. Kuumenna uunin keskitasolla n. 13 minuuttia.
Paistinpannulla: Kuumenna jäiset pyörykät paistinpannulla keskilämmöllä tilkassa öljyä. Paista noin 12 minuuttia välillä pyöryköitä käännellen.

Tillredning:
I ugn: Värm ugnen till 225 grader. Lägg de frysta bullarna på en bakplåtspappersbeklädd plåt
eller i en ugnsform. Grädda i mitten av ugnen ca 13 minuter.
I stekpanna: Stek bullarna på medelvärme i lite olja ca 12 minuter. Vänd bullarna några gånger under tiden.

Kokeile näitä herkullisiä reseptejä

Bolognese Beanit® härkäpapumurustaBolognese on arjen pelastaja numero yksi! Tämän helpommaksi ei arkiruokailu tule. Härkäpapumuru paistetaan pannulla rapeaksi ja tarjoillaan ihanan tomaattisessa kastikkeessa pastan kanssa. 
Perunasoselaatikko Beanit® härkäpapumurullaPerunasosevuoka - niin helppoa ja hyvää! Härkäpapumuru rapeaksi paistettuna ja täyteläinen perunasose yhdessä ovat valloittavan helppo ratkaisu arjen ruokahetkiin. Hunajainen sipulipaistos pinnalla kruunaa kokonaisuuden. Ja hei, perunasosevuokaanhan voit hyvin käyttää myös edellisen päivän muusia - heipat hävikille!