Ainesosat:
Kypsä härkäpapu (42%, alkuperämaa Suomi), vesi, porkkana, herneproteiini, rapsiöljy, sipuli, mausteet (sipuli, valkosipuli, juustokumina, mustapippuri, persilja, minttu, korianterinlehti, korianteri), fariinisokeri, stabilointiaineet (E460, E461), kuivattu pinaatti (0,8%), kuivattu lehtikaali (0,6%), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, hernekuitu, sitruunamehujauhe, aromit. Voimakassuolainen.
Ingredienser:
Kokta bondbönor (42 %, ursprungsland Finland), vatten, morot, ärtprotein, rapsolja, lök, kryddor (lök, vitlök, spiskummin, svartpeppar, persilja, mynta, korianderblad, koriander), farinsocker, stabiliseringsmedel (E460, E461), torkad spenat (0,8 %), torkad grönkål (0,6 %), joderat salt, modifierad majsstärkelse, ärtfiber, citronjuicepulver, arom. Kraftigt saltad.
Valmistusohjeet:
Uunissa: Lämmitä uuni 225 asteeseen. Levitä jäiset pyörykät uunivuokaan tai leivinpaperille uunipellille. Kuumenna uunin keskitasolla n. 13 minuuttia.
Paistinpannulla: Kuumenna jäiset pyörykät paistinpannulla keskilämmöllä tilkassa öljyä. Paista noin 12 minuuttia välillä pyöryköitä käännellen.
Tillredning:
I ugn: Värm ugnen till 225 grader. Lägg de frysta bullarna på en bakplåtspappersbeklädd plåt
eller i en ugnsform. Grädda i mitten av ugnen ca 13 minuter.
I stekpanna: Stek bullarna på medelvärme i lite olja ca 12 minuter. Vänd bullarna några gånger under tiden.