fbpx

Beanit® härkäpapusuikale Lempeä sitruuna

Tässä härkäpapusuikaleen versiossa on pyöreä ja täyteläinen maku, jossa korostuu sitruunan raikkaus ja pieni makeus. Maukas härkäpapusuikale, joka maistuu koko perheelle. Sitruunainen härkäpapusuikale pääsee oikeuksiinsa pastaruoissa ja salaateissa.

Suomalaista härkäpapua – 100% kasvipohjainen – Runsaasti proteiinia – Gluteeniton – Ei soijaa raaka-aineena – Härkullinen!


Ravintosisältö / Näringsvärde / 100g
Energia/Energi 1044 kJ / 250 kcal
Rasva/Fett 14 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,6 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 6,2 g
>joista sokereita / varav socker 1,5 g
Ravintokuitu/Kostfiber 1,1 g
Proteiini/Protein 25 g
Suola/Salt 1,7 g

Ainesosat: vesi, herneproteiini, kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), härkäpapu (8 %, Suomi), sokeri, mausteet (rosmariini, paprika, inkivääri, mustapippuri), aromit, suola, etikka, sitruunamehutiiviste (0,2 %). Voimakassuolainen.

Ingredienser: vatten, ärtprotein, växtoljor (ryps och fullständigt härdad ryps), bondböna (8 %, Suomi), socker, kryddor (rosmarin, paprika, ingefära, svartpeppar), aromer, salt, ättika, citronsaftskoncentrat (0,2 %). Innehåller mycket salt.

Kokeile näitä herkullisia reseptejä

Beanit® Fried RiceTäydellinen lisä arjen ruokakiertoon on herkullinen Beanit® Fried Rice, joka muuntuu kausien ja mieltymysten mukaan juuri suuhun sopivaksi. Siihen on helppo upottaa edellisen päivän jämäriisit ja pelastaa tähteet uudeksi herkuksi – tämän reseptin kanssa voit heittäytyä luovaksi. Reseptin on luonut Meri-Tuuli Väntsi.
Beanit® grillinyytitGrillinyytit ovat helppoa kesäruokaa parhaimmillaan. Paketoi uuden sadon herkut ja tuoreet yrtit sopiviksi annoksiksi – tällä reseptillä valmistat neljä nyyttiä. Vinkki nyytin kasaamiseen: lisää kerros leivinpaperia täytteiden ja folion väliin, niin täytteet eivät takerru nyytin pohjaan. Keskikesän majoneesi kruunaa kokonaisuuden.

Reseptin on luonut Liemessä-ruokablogi.

Sitruunainen tagineSitruunainen tagine Beanit-härkäpapusuikaleilla on ihanan värikäs ja supermaukas marokkolainen pata, joka valmistuu helposti yhdessä padassa. Reseptin on luonut Minska.