fbpx

Beanit® Härkäpapumuru

Beanit® härkäpapumuru on sukua Beanit® Härkäpapusuikaleelle, mutta hienojakoisempaa ja täyteläisemmin maustettua. Härkäpapumuru on parhaimmillaan kuumalla pannulla rapeaksi paistettuna, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi pastaan, pizzaan, salaatin päälle tai tacon väliin.  Härkäpapumuru sopii hyvin myös vuokaruokiin, kastikkeisiin ja piirakkoihin. Beanit ® härkäpapumurussa on täyteläinen ja pyöreä maku, joka sopii hyvin monipuolisesti niin tuttuihin kuin uusiin ruokiin – vain mielikuvitus on rajana!

Suomalaista härkäpapua – 100% kasvipohjainen – Runsaasti proteiinia – Ei soijaa raaka-aineena – Gluteeniton –  Härkullinen!


Ravintosisältö / Näringsvärde
Energia/Energi 1083kJ / 259 kcal
Rasva/Fett 15 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,7 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 4,7 g
>joista sokereita / varav socker 0,6 g
Ravintokuitu/Kostfiber 1,0
Proteiini/Protein 25 g
Suola/Salt 1,7 g

Ainesosat: vesi, herneproteiini, kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), härkäpapu (8 %, Suomi), suola, aromit, sipuli, luontainen karamellisoitu sokeri, fariinisokeri. Voimakassuolainen.

Ingredienser: vatten, ärtprotein, växtoljor (ryps, fullhärdad ryps), bondböna (8 %, Finland), salt, aromer, lök, naturlig karamelliserat socker, farinsocker. Innehåller mycket salt.

Kokeile näitä herkullisiä reseptejä

Bolognese Beanit® härkäpapumurustaBolognese on arjen pelastaja numero yksi! Tämän helpommaksi ei arkiruokailu tule. Härkäpapumuru paistetaan pannulla rapeaksi ja tarjoillaan ihanan tomaattisessa kastikkeessa pastan kanssa. 
Perunasoselaatikko Beanit® härkäpapumurullaPerunasosevuoka - niin helppoa ja hyvää! Härkäpapumuru rapeaksi paistettuna ja täyteläinen perunasose yhdessä ovat valloittavan helppo ratkaisu arjen ruokahetkiin. Hunajainen sipulipaistos pinnalla kruunaa kokonaisuuden. Ja hei, perunasosevuokaanhan voit hyvin käyttää myös edellisen päivän muusia - heipat hävikille!