fbpx

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Verso Food Oy

Tekniikantie 4 C

02150 Espoo

info@versofood.fi

 

Yleistä

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Verso Food Oy käsittelee sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa, joten pyydämme sinua lukemaan tietosuojaselosteemme aika ajoin.

Verso Food Oy suojaa internetsivustollaan käyvien henkilöiden yksityisyyttä henkilötietolain ja muun yksilön tietosuojaa koskevan EU:n lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Verso Food Oy voi kerätä henkilötietoja muun muassa vastataksemme palautteeseen ja kohdentaaksemme sinulle palvelujamme. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei lainsäädäntö siihen velvoita. Verso Food Oy kerää myös tilastoja ja yleistä tietoa muun muassa kävijämääristä ja voi antaa näitä tietoja myös kolmansille osapuolille. Niiden avulla ei kuitenkaan voida tunnistaa yksityisiä henkilöitä.  Sinulla on aina oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Halutessasi tarkempia tietoja, olethan yhteydessä: info@versofood.fi

Verso Food Oy pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muuttaa tai poistaa sivuja tai rajoittaa niille pääsyä joko kokonaan tai osittain. Verso Food Oy ei vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin Verso Food Oy:n nettisivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Verso Food Oy:n toimesta. 

 

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin.  Käyttötarkoituksia ovat:

  • Palveluiden tuottaminen ja kohdentaminen sinulle
  • Asiakkuuksien hallinta
  • Oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen
  • Asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen ja
  • Liiketoimintamme kehittäminen.

 

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja sinulta itseltäsi palveluidemme, kuten uutiskirjeen tilaamisen ja joidenkin materiaalien lataamisen sekä yhteydenottojen yhteydessä. Tämän lisäksi saatamme kerätä tietoja julkisista lähteistä ja rekistereistä. Keräämme myös verkkosivustomme kävijätietoa HubSpot- ja Google Analytics-palveluiden avulla, jotta voisimme analysoida ja kehittää sivustoamme paremmaksi ja kohdentaa kävijöille relevanttia sisältöä.

Saatamme saada sinulta seuraavia tietoja:

  • Yrityksen nimi, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tehtävä/titteli
  • HubSpot- ja Google Analytics-palveluiden kautta kerättävät tiedot, kuten IP osoitteet ja evästetiedot

Erilaisista julkisista lähteistä saatamme kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Sosiaalisen median käyttö
  • Työnantajayrityksen tarkemmat tunnusluvut

Saatamme kerätä suostumuksellasi muita tietoja, esimerkiksi suostumusta erilaiseen markkinointiviestintään tai kohdennettuihin sisältöihin.