fbpx

Team Beanit: We Run on Plants!

We Run on Plants!

Team Beanit on ilon, liikkumisen ja herkullisen ruoan yhteisö. Osoitetaan ilolla ja hauskuudella, mihin vastuullisella kasvisruoalla pystyy!

Yhteisö on Beanitin mukana tavallistamassa kasvisruokaa: tavoite on tehdä vastuullisesta ja ravitsevasta syömisestä arkinen osa suomalaisten ruokapöytää ilman sen kummempaa tohinaa. Hyvä ja terveellinen ruoka on, noh – hyvää ja terveellistä ruokaa. Ei sen tarvitse olla monimutkaisempaa.

Liikkujien leppoisa yhteisö

Sana Beanitin kasvisruoasta alkoi kiiriä liikkujien ja kuntoilijoiden parissa. Ilahtuneet viestit siitä kuinka vihdoin on löytynyt ruoka, joka vastaa toiveisiin mausta, vastuullisuudesta ja energiavaatimuksista kiiri myös korviimme Beanitillä. Yhteisestä innostuksesta syntyi Team Beanit, joka on oma yhteisö meidän ruoista ja iloisesta liikkumisesta nauttiville.

Team Beanit toimii jäsenilleen ja seuraajilleen avoimena hyvän fiiliksen porukkana, jossa on tilaa niin kuntoilusta vasta innostuneille kuin tosiharrastajille.

#teambeanit #papupower

Jaa Instagramissa herkulliseksi toteamasi kasvisruokareseptit, haasta Team Beanitin seuraajat erilaisiin liikunnallisiin haasteisiin ja tempauksiin tai vinkkaa parhaat tapahtumat, kesäiset uimavedet ja syksyiset metsät. Instagramissa löydät kaikkea tätä muiden jakamana. Jos tägäät tilimme @TeamBeanit kuviin ja storeihin niin jaamme niitä eteenpän mielellämme!

Ravinteikasta papupoweria! 

Kauhavalla valmistettavia Beanit-tuotteita ovat muun muassa Härkäpapusuikale, Härkäpapumuru ja Härkis. Niissä käytetään pääraaka-aineina kotimaista härkäpapua, vettä ja herneproteiinia. Tuotteissa on sadassa grammassa noin neljännes proteiinia. Lisäksi härkäpapu on tunnettu ravintokuiduistaan ja B-ryhmän vitamiineistaan. Tuloksena on ruoka, joka tarjoaa energiat kovempaankin menoon ja kylläisen olon pitkäksi.

Härkäpaputuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gurmeeta. Beanit on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa.

Team Beanit <3 härkäpapu

Kaiken hienouden ytimessä on härkäpapu, joka on monipuolinen, ravitseva ja rakastettava kotimainen. Härkäpavun runsaat määrät proteiinia ja ravintokuitua mahdollistaa energiat kovempaankin menoon ja kylläisen olon pitkäksi.

Sen lisäksi, että härkäpapu on hyväksi sinulle, se on hyväksi ympäristölle. Vähäpäästöisempää proteiinia suomalaisten lautasille harvemmin päätyy, minkä lisäksi pölyttäjäystävällisenä lajina se on luonnon monimuotoisuuden lempilapsia.

You Belong to the Bean Team!