Reseptit

Beanit® pyttisPyttis, mikä ihana ruoka kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!
Vihreä kesäsoppaKesäkeitto, inhokki vai suosikki? Tästä tulee uusi suosikki itämaisella vivahteella. Kesän tuoreet kasvikset, pehmeän sitruunainen Beanit®, vihreä curry ja kermainen kookos. Se on siinä!
AamiaispannuViikonloppuna on ihana panostaa aamiaiseen. Beanit® härkäpapusuikaleiden kaveriksi paistuu sieniä, tomaatteja, pinaattia ja papuja. Pannu kuumaksi ja kahvi tulille.
Green pizzaVihreässä pizzassa on kastikkeena pestoa ja vihreitä täytteitä. Lehtikaali paahtuu pizzassa ihanan herkulliseksi.
Kreikkalainen uunipastaUunipasta on mehevä suosikkiruoka, joka syntyy helposti ja siitä riittää isommallekin porukalle.
Beanit® käristysBeanit®-käristys valmistuu nopeasti ja maistuu perinteisten lisukkeiden kanssa.
Beanit® sitruunapastaRaikas sitruunapasta valmistuu nopeasti ja katoaa nälkäisiin suihin yhtä pikaisesti, niin hyvää se on. Arkena tai viikonloppuna, ihan sama, tämän reseptin helpot raaka-aineet voi pitää aina kaapissa valmiina.
Beanit® satay ja kookosriisiAasialaista pikaruokaa parhaimmillaan. Pehmeä maapähkinäkastike maistuu taivaalliselta kookosmaidossa pyöristetyn basmatiriisin kanssa.
Välimeren dippipeltiDippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan.
1 2 3 4 5 7