Reseptit

Härkis-bataattiburgeritHärkis-bataattiburgerit valmistuvat nopeasti ja maistuvat taivaalliselta avokadotahnan ja srirachamajoneesin kera.
Härkis-kaalilaatikkoSuussasulavan herkullisen, karamellisoidun Härkis-kaalilaatikon on loihtinut Liemessä-ruokablogi.
Yukatanin pulled Beanit®Kun Beanit® lähti Kauhavalta Kaliforniaan, yksityiskokkimme Matt Barr loihti herkullisen Jukatanin pulled Beanit® -reseptin. Näihin makuihin on helppo rakastua! Koko resepti vaatii esivalmisteluja ja hieman panostusta, mutta palkitsee takuulla! Ohjeessa mukana myös pari oikotietä.
Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslawKun Beanit® matkasi Kauhavalta Kaliforniaan, saimme tuliaisiksi paikallisen yksityiskokki Matt Barrin herkullisia luomuksia. Tässä Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw -resepti 2-4 hengelle. Vinkki: BBQ-Beanit® ja coleslaw sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi tacojen, hampurilaisen tai leipien täytteeksi, tai voit tarjoilla niitä sellaisenaan lautasannoksena.
Yhden kattilan chilipataChilipata hautuu kätevästi yhdessä padassa. Tästä riittää isommallekin joukolle. Tarjoile meksikohenkisten lisukkeiden kanssa.
1 2 3 4 7