Reseptit

Muurahaiset kiipeävät puihin eli kiinalaiset Beanit® -nuudelitTämä annos on lohturuokien aatelistoa! Muurahaiset kiipeävät puihin on kiinalaisten vastine bologneselle. Tässä versiossa on soijalta ja inkivääriltä maistuvaa Beanit® härkäpapumurua nuudeleiden kanssa. Ruoan hauska nimi johtuu nuudeleihin tarrautuvista hippusista.
Beanit® carbonaraKlassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.
Beanit®-uunikukkakaaliTrendiherkku eli uunissa paistettu kukkakaali saa lisää ruokaisuutta Beanit® härkäpapumurusta
Beanit® Sloppy Joe -burgeritKaipaatko jotakin uutta hampurilaisiin? Kokeile Sloppy Joe -burgereita! Tässä ohjeessa hampurilainen tehdään kasvissyöjillekin sopivaksi Beanit® härkäpapumurulla.
Maa-artisokkakeitto & härkäpapumuru-ripoteSamettinen maa-artisokkakeitto saa mukavaa suutuntumaa ja lisää ruokaisuutta rapeaksi paistetusta Beanit® härkäpapumurusta. Voit halutessasi valmistaa keiton myös vegaanisena.
Härkäpapumuru-juustopiirasBeanit® härkäpapumurua yllä ja alla! Tämän juustopiiraan salaisuus on täytteeseen leivottu härkäpapumuru, jota on myös piiraan päällä.
Dutch baby -pannukakut ja härkäpapumuruDutch baby on valurautapannussa valmistuva, kuohkea pannari. Se viimeistellään ruokaisaksi Beanit® härkäpapumurulla ja kasviksilla. Lopputulos sopii niin brunssipöytään kuin illanistujaisten kohokohdaksi.
Beanit® -gnocchivuokaBeanit® härkäpapumurusta, valmiista tomaattipastakastikkeesta ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen gnocchivuoka. Jos kaupasta ei löydy gnoccheja, voit korvata ne ravioleilla tai tortellineilla. Vinkki: Onko kiire tai kova nälkä? Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.
HärkispyörykkävuokaHärkispyörykkävuoka on helppo koko perheen ruoka, joka on nopea valmistaa. Annokset on kätevä lämmittää arjen kiireiden keskellä vaikka mikrossa. Reseptin on loihtinut Liemessä-ruokablogi.
MezepeltiMezepelti härkispyöryköillä on Lähi-idän vaikutteista ammennettu alkuruoka. Pyörykät, halloumijuusto ja kurkkusalsa toimivat tajunnanräjäyttävän hyvin yhdessä. Täyttää hyvin pääruokanakin.
1 2 3 4