Reseptit

Yukatanin pulled Beanit®Kun Beanit® lähti Kauhavalta Kaliforniaan, yksityiskokkimme Matt Barr loihti herkullisen Jukatanin pulled Beanit® -reseptin. Näihin makuihin on helppo rakastua! Koko resepti vaatii esivalmisteluja ja hieman panostusta, mutta palkitsee takuulla! Ohjeessa mukana myös pari oikotietä.
Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslawKun Beanit® matkasi Kauhavalta Kaliforniaan, saimme tuliaisiksi paikallisen yksityiskokki Matt Barrin herkullisia luomuksia. Tässä Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw -resepti 2-4 hengelle. Vinkki: BBQ-Beanit® ja coleslaw sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi tacojen, hampurilaisen tai leipien täytteeksi, tai voit tarjoilla niitä sellaisenaan lautasannoksena.
Yhden kattilan chilipataChilipata hautuu kätevästi yhdessä padassa. Tästä riittää isommallekin joukolle. Tarjoile meksikohenkisten lisukkeiden kanssa.
Beanit® pyttisPyttis, mikä ihana ruoka kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!
Vihreä kesäsoppaKesäkeitto, inhokki vai suosikki? Tästä tulee uusi suosikki itämaisella vivahteella. Kesän tuoreet kasvikset, pehmeän sitruunainen Beanit®, vihreä curry ja kermainen kookos. Se on siinä!
AamiaispannuViikonloppuna on ihana panostaa aamiaiseen. Beanit® härkäpapusuikaleiden kaveriksi paistuu sieniä, tomaatteja, pinaattia ja papuja. Pannu kuumaksi ja kahvi tulille.
Green pizzaVihreässä pizzassa on kastikkeena pestoa ja vihreitä täytteitä. Lehtikaali paahtuu pizzassa ihanan herkulliseksi.
1 2 3 6