Yhden kattilan chilipata - Beanit

Yhden kattilan chilipata

Annoksia6 annosta
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Chilipata hautuu kätevästi yhdessä padassa. Tästä riittää isommallekin joukolle. Tarjoile meksikohenkisten lisukkeiden kanssa.

Raaka-aineet

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita
 1 paprika
 0,50 purjosipulia
 2 valkosipulinkynttä
 1 punainen chili
 2 rkl öljyä
 400 g tomaattimurskaa
 1,50 dl vettä
 400 g papusalsaa, esim. go green
 1 dl kvinoaa
 1 tl juustokuminaa
 1 tl paprikajauhetta
 0,50 tl suolaa
 0,50 limen mehu
 Tarjoiluun: puolikas lime lohkoina, 1 avokado, 200 g ranskankermaa, nacholastuja, tuoretta korianteria.

Ohjeet

1

Suikaloi purjo ja paprika sekä hienonna valkosipuli ja chili.

2

Kuullota kasvikset ja Beanit® härkäpapusuikaleet öljyssä padan pohjalla kevyesti. Lisää pataan tomaattimurska, vesi, papusalsa ja huuhdeltu kvinoa.

3

Mittaa mausteet pataan ja anna hautua kannen alla 15-20 minuuttia kunnes kvinoa on kypsää.

4

Tarjoile muussatun avokadon, ranskankerman ja nacholastujen kanssa.

Yhden kattilan chilipata

Ainesosat

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita
 1 paprika
 0,50 purjosipulia
 2 valkosipulinkynttä
 1 punainen chili
 2 rkl öljyä
 400 g tomaattimurskaa
 1,50 dl vettä
 400 g papusalsaa, esim. go green
 1 dl kvinoaa
 1 tl juustokuminaa
 1 tl paprikajauhetta
 0,50 tl suolaa
 0,50 limen mehu
 Tarjoiluun: puolikas lime lohkoina, 1 avokado, 200 g ranskankermaa, nacholastuja, tuoretta korianteria.

Valmistusohjeet

1

Suikaloi purjo ja paprika sekä hienonna valkosipuli ja chili.

2

Kuullota kasvikset ja Beanit® härkäpapusuikaleet öljyssä padan pohjalla kevyesti. Lisää pataan tomaattimurska, vesi, papusalsa ja huuhdeltu kvinoa.

3

Mittaa mausteet pataan ja anna hautua kannen alla 15-20 minuuttia kunnes kvinoa on kypsää.

4

Tarjoile muussatun avokadon, ranskankerman ja nacholastujen kanssa.

JaaTwiittaaTallenna