Tulostusasetukset

Varhaisperunasalaatti härkäpapumurulla

Annoksia4 annosta

Kesän ikisuosikki varhaisperunasalaatti saa nyt ruokaisan lisän rapeasta Beanit® härkäpapumurusta. Tämä salaatti sopii sellaisenaan ateriaksi, evääksi kesäretkille tai vaikka grilliruoan lisukkeeksi.

 1 pkt Beanit® härkäpapumurua (250 g)
 10 kpl kypsiä varhaisperunoita
 ½ dl oliiviöljyä
 1 tl valkosipulinkynttä hienonnettuna
 1 tl inkivääriä raastettuna tai tahnana
 1 tl suolaa
 1 tl mustapippuria, rouhittuna
 ½ punasipulia, ohuina viipaleina
 ½ dl kevätsipulia tai ruohosipulia, hienonnettuna
Koristeluun
 Tuoreita yrttejä, esim. tilliä tai ruohosipulia
1

Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi ja anna jäähtyä.

2

Paloittele kypsät perunat kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, suola ja pippuri sekä punasipuli ja kevätsipuli. Anna maustua hetki jääkaapissa.

3

Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan. Koristele tuoreilla yrteillä.

Ravintosisältö

Annoksia 4