Välimeren lämpimät voileivät ja Beanit® härkisbataattipihvit | Reseptit | Beanit

Välimeren lämpimät voileivät ja Beanit® härkisbataattipihvit

Välimeren lämpimät voileivät ja Beanit® härkisbataattipihvit - Reseptit - Beanit

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Välimeren lämpimät voileivät ja Beanit® härkisbataattipihvit maistuvat aurinkoiselta tuulahdukselta etelästä.

Raaka-aineet

 1 pkt (à 340 g) Beanit® Härkispihvejä (bataatti), pakaste
 4 kpl maalaisleipäviipaleita
 1 rkl oliiviöljyä
Juustotahna
 100 g fetajuustoa
 100 g ranskankermaa (tai vaihtoehtoinen kasvipohjainen tuote)
Salaatti
 30 g rucolaa tai rucolan versoja
 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
 0,50 kurkku, pieninä kuutioina
 100 g fetajuustoa, kuutioina tai murennettuna
 8 kpl kivettömiä oliiveja
 1 rkl oliiviöljyä
 0,50 sitruunan mehu ja kuoriraaste
 mustapippuria

Ohjeet

1

Kuumenna pihvit uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Paista maalaisleipäviipaleet kevyesti pannulla rapeiksi.

3

Valmista juustotahna. Murenna feta haarukalla kulhossa ja lisää ranskankerma sekä sokeri. Sekoita tahnaksi. Levitä tahnaa leiville.

4

Asettele lämpimät pihvit leiville.

5

Sekoita salaatin ainekset kevyesti keskenään ja mehevöitä oliiviöljyllä ja sitruunalla. Nostele salaattia leiville pihvien päälle. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla.

Välimeren lämpimät voileivät ja Beanit® härkisbataattipihvit

Ainesosat

 1 pkt (à 340 g) Beanit® Härkispihvejä (bataatti), pakaste
 4 kpl maalaisleipäviipaleita
 1 rkl oliiviöljyä
Juustotahna
 100 g fetajuustoa
 100 g ranskankermaa (tai vaihtoehtoinen kasvipohjainen tuote)
Salaatti
 30 g rucolaa tai rucolan versoja
 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
 0,50 kurkku, pieninä kuutioina
 100 g fetajuustoa, kuutioina tai murennettuna
 8 kpl kivettömiä oliiveja
 1 rkl oliiviöljyä
 0,50 sitruunan mehu ja kuoriraaste
 mustapippuria

Valmistusohjeet

1

Kuumenna pihvit uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Paista maalaisleipäviipaleet kevyesti pannulla rapeiksi.

3

Valmista juustotahna. Murenna feta haarukalla kulhossa ja lisää ranskankerma sekä sokeri. Sekoita tahnaksi. Levitä tahnaa leiville.

4

Asettele lämpimät pihvit leiville.

5

Sekoita salaatin ainekset kevyesti keskenään ja mehevöitä oliiviöljyllä ja sitruunalla. Nostele salaattia leiville pihvien päälle. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla.

JaaTwiittaaTallenna