fbpx

Tulostusasetukset

Välimeren dippipelti

Annoksia6 annostaValmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min

Dippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan.

Beanit-resepti - Välimeren dippipelti

 1 kg perunoita
 2 paprikaa, eri värisiä
 150 g broccolinia
 1 kpl / nippu tuoretta parsaa
 1 pkt (à 250 g) Härkis® härkäpapusuikaleita, Valkosipuli & Yrtit
Kastike
 0,50 dl oliiviöljyä
 1 sitruunan raastettu kuori
 1 rkl juoksevaa hunajaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä
 0,50 tl oreganoa
Tarjoiluun
 esim. hummusta, tsatsikia, tomaattisalsaa
1

Lohko perunat ja paprikat. Poista parsasta puiseva osa. Asettele uunipellille peruna- ja paprikalohkot, broccolinin varret, parsat sekä Härkis®-suikaleet.

2

Sekoita mausteöljy oliiviöljystä, sitruunankuoresta, hunajasta ja mausteista. Kaada öljy pellille.

3

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esim. hummuksen kanssa.

Ravintosisältö

Annoksia 0