Dippipelti on ruokaisaa dipattavaa ja syntyy kätevästi uunissa yhdellä pellillä. Vihanneksia voi vaihdella kauden mukaan.
Raaka-aineet
Ohjeet
Lohko perunat ja paprikat. Poista parsasta puiseva osa. Asettele uunipellille peruna- ja paprikalohkot, broccolinin varret, parsat sekä Härkis®-suikaleet.
Sekoita mausteöljy oliiviöljystä, sitruunankuoresta, hunajasta ja mausteista. Kaada öljy pellille.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esim. hummuksen kanssa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Lohko perunat ja paprikat. Poista parsasta puiseva osa. Asettele uunipellille peruna- ja paprikalohkot, broccolinin varret, parsat sekä Härkis®-suikaleet.
Sekoita mausteöljy oliiviöljystä, sitruunankuoresta, hunajasta ja mausteista. Kaada öljy pellille.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esim. hummuksen kanssa.