Sitruunainen tagine Härkis® -härkäpapusuikaleilla on ihanan värikäs ja supermaukas marokkolainen pata, joka valmistuu helposti yhdessä padassa.
Reseptin on luonut Minska.
Raaka-aineet
Ohjeet
Hienonna sipuli, leikkaa kesäkurpitsa puolikuun muotoisiksi kiekoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja pilko paprika suuriksi lohkoiksi.
Kuumenna öljy paksupohjaisessa haudutuskattilassa. Kuullota sipulia muutaman minuutin ajan lisää muut vihannekset.
Sekoittele noin 10 min ajan ja murskaa joukkoon valkosipulinkynnet sekä korianteri, juustokumina, kaneli, mustapippuri ja kurkuma. Sekoittele vielä muutaman minuutin ajan.
Lisää joukkoon harissa, siirappi, kirsikkatomaatit tölkistä sekä tuoreet ja kasvisliemi sekä Härkis härkäpapusuikaleet. Pilko aprikoosit ja lisää ne pataan.
Kypsennä matalalla lämmöllä 60 min välillä sekoittaen ja sammuta levy. Voit tehdä padan reilusti etukäteen, sillä se vain paranee saadessaan maustua ja kypsyä.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Hienonna sipuli, leikkaa kesäkurpitsa puolikuun muotoisiksi kiekoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja pilko paprika suuriksi lohkoiksi.
Kuumenna öljy paksupohjaisessa haudutuskattilassa. Kuullota sipulia muutaman minuutin ajan lisää muut vihannekset.
Sekoittele noin 10 min ajan ja murskaa joukkoon valkosipulinkynnet sekä korianteri, juustokumina, kaneli, mustapippuri ja kurkuma. Sekoittele vielä muutaman minuutin ajan.
Lisää joukkoon harissa, siirappi, kirsikkatomaatit tölkistä sekä tuoreet ja kasvisliemi sekä Härkis härkäpapusuikaleet. Pilko aprikoosit ja lisää ne pataan.
Kypsennä matalalla lämmöllä 60 min välillä sekoittaen ja sammuta levy. Voit tehdä padan reilusti etukäteen, sillä se vain paranee saadessaan maustua ja kypsyä.