Mitä ihania värejä! Sadonkorjuupiirakan taika syntyy pehmeästä ricottajuustosta, rapeasta Beanit® Härkäpapumurusta ja kauden juureksista kaikissa sateenkaaren väreissä.
Reseptin on luonut Liemessä-ruokablogi.
Raaka-aineet
Ohjeet
Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.
Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.
Ripottele päälle Beanit härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.
Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Viimeistele tuoreella timjamilla.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.
Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.
Ripottele päälle Beanit härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.
Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Viimeistele tuoreella timjamilla.