Sadonkorjuupiirakka härkäpapumurulla | Reseptit | Härkis

Sadonkorjuupiirakka härkäpapumurulla

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Mitä ihania värejä! Sadonkorjuupiirakan taika syntyy pehmeästä ricottajuustosta, rapeasta Härkis® Härkäpapumurusta ja kauden juureksista kaikissa sateenkaaren väreissä.

Raaka-aineet

 1 kpl iso pakastelehtitaikina (à 600 g)
 200 g ricottajuustoa
 200 g ranskankermaa
 loraus hunajaa
 ripaus suolaa
 mustapippuria
Sadonkorjuujuureksia esim.
 punajuuri
 raitajuuri
 punasipuli
 porkkana
Viimeistely
 oliiviöljyä
 tuoretta timjamia

Ohjeet

1

Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.

2

Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.

3

Ripottele päälle Härkis härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.

4

Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

5

Viimeistele tuoreella timjamilla.

Sadonkorjuupiirakka härkäpapumurulla

Ainesosat

 1 kpl iso pakastelehtitaikina (à 600 g)
 200 g ricottajuustoa
 200 g ranskankermaa
 loraus hunajaa
 ripaus suolaa
 mustapippuria
Sadonkorjuujuureksia esim.
 punajuuri
 raitajuuri
 punasipuli
 porkkana
Viimeistely
 oliiviöljyä
 tuoretta timjamia

Valmistusohjeet

1

Kaulitse sulanut lehtitaikina hieman ohuemmaksi leivinpaperin päällä ja nosta pellille. Tee veitsellä viiltäen “raamit” piirakkapohjaan eli viillä veitsellä pintaan, noin 1,5 cm reunoista.

2

Sekoita ricotta, ranskankerma ja mausteet. Levitä täyte pohjan päälle jättäen reunat tyhjiksi.

3

Ripottele päälle Härkis härkäpapumuru. Lado oliiviöljyssä kieriteltyjä sadonkorjuujuureksia siivutettuna piirakan päälle yhteen kerrokseen.

4

Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

5

Viimeistele tuoreella timjamilla.

JaaTwiittaaTallenna