fbpx

Tulostusasetukset

Pyttipannu härkäpapumurusta

Annoksia4 annosta

Pyttipannu - tuo muurikkaruokien klassikko! Tässä reseptissä tuttu pyttis saa uutta nostetta rapeasta Härkis® härkäpapumurusta. Annokseen voit hyvin käyttää myös edellisenä päivänä keitettyjä perunoita tai muita kasviksia - vain taivas on rajana. Pyttipannu sopii hyvin tehtäväksi niin mökillä kuin retkinuotioilla, ja myös kotikeittiöissä paistinpannullakin.

 1 pkt Härkis härkäpapumuru Umamia (250 g)
 1 rkl öljyä
 6 kpl varhaisperunoita
 3 kpl kypsiä porkkanoita
 muita kasviksia oman maun mukaan, esim. parsaa
 1 punasipuli, hienonnettuna
 1 tl suolaa
 1 tl mustapippuria, rouhittuna
 0,50 dl kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna
 4 rkl sinappia (esim. Dijon)
1

Keitä perunat ja porkkanat ja anna jäähtyä ja kuutioi. Tai voit käyttää oikein hyvin myös edellisenä päivänä keitetettyjä kasviksia. Hienonna punasipuli.

2

Paista öljyssä grillinparilalla, muurikkapannulla ja paistinpannulla härkäpapumuru rapeaksi, ja lisää perunat, porkkanat ja halutessasi muut kasvikset ja punasipuli. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla.

3

Ripottele päälle vielä kevät -tai ruohosipulia ja tarjoile sinapin kanssa.

Ravintosisältö

Annoksia 0