Pyttipannu - tuo muurikkaruokien klassikko! Tässä reseptissä tuttu pyttis saa uutta nostetta rapeasta Härkis® härkäpapumurusta. Annokseen voit hyvin käyttää myös edellisenä päivänä keitettyjä perunoita tai muita kasviksia - vain taivas on rajana. Pyttipannu sopii hyvin tehtäväksi niin mökillä kuin retkinuotioilla, ja myös kotikeittiöissä paistinpannullakin.
Keitä perunat ja porkkanat ja anna jäähtyä ja kuutioi. Tai voit käyttää oikein hyvin myös edellisenä päivänä keitetettyjä kasviksia. Hienonna punasipuli.
Paista öljyssä grillinparilalla, muurikkapannulla ja paistinpannulla härkäpapumuru rapeaksi, ja lisää perunat, porkkanat ja halutessasi muut kasvikset ja punasipuli. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla.
Ripottele päälle vielä kevät -tai ruohosipulia ja tarjoile sinapin kanssa.
Annoksia 0