Perunasoselaatikko Beanit® härkäpapumurulla | Reseptit | Beanit

Perunasoselaatikko Beanit® härkäpapumurulla

Annoksia8 annosta
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Perunasosevuoka - niin helppoa ja hyvää! Härkäpapumuru rapeaksi paistettuna ja täyteläinen perunasose yhdessä ovat valloittavan helppo ratkaisu arjen ruokahetkiin. Hunajainen sipulipaistos pinnalla kruunaa kokonaisuuden. Ja hei, perunasosevuokaanhan voit hyvin käyttää myös edellisen päivän muusia - heipat hävikille!

Raaka-aineet

 1 pkt Beanit® härkäpapumurua (250 g)
 1 tl mustapippuria, rouhittuna
 ½ tl suolaa
 500 g valmista perunasosetta tai perunamuusia esim. edelliseltä päivältä
Sipuliseos
 1 keltasipuli, suikaleina
 1 punasipuli, suikaleina
 1 rkl öljyä
 1 tl hunajaa
 1 tl timjamia
Päälle
 1 pkt ranskankermaa (200 g)
 1 pkt tuorejuustoa (200 g)

Ohjeet

1

Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru kuumalla pannulla ja mausta mustapippurilla, suolalla. Nosta härkäpapumuru hetkeksi sivuun odottamaan.

2

Hauduta pannulla oliiviöljyssä ja hunajassa sipulisuikaleet, mausta timjamilla.

3

Öljyä uunivuoka ja kaada perunasose vuoan pohjalle jättäen pinnan hieman rosoiseksi ja ripottele pinnalle härkäpapumuruseos ja muruseoksen päälle sipuliseos.

4

Yhdistä ranskankerma ja tuorejuusto kulhossa. Lusikoi nokareina sipuliseoksen päälle.

5

Paista uunissa 200 asteessa n. 15min.

Perunasoselaatikko Beanit® härkäpapumurulla

Ainesosat

 1 pkt Beanit® härkäpapumurua (250 g)
 1 tl mustapippuria, rouhittuna
 ½ tl suolaa
 500 g valmista perunasosetta tai perunamuusia esim. edelliseltä päivältä
Sipuliseos
 1 keltasipuli, suikaleina
 1 punasipuli, suikaleina
 1 rkl öljyä
 1 tl hunajaa
 1 tl timjamia
Päälle
 1 pkt ranskankermaa (200 g)
 1 pkt tuorejuustoa (200 g)

Valmistusohjeet

1

Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru kuumalla pannulla ja mausta mustapippurilla, suolalla. Nosta härkäpapumuru hetkeksi sivuun odottamaan.

2

Hauduta pannulla oliiviöljyssä ja hunajassa sipulisuikaleet, mausta timjamilla.

3

Öljyä uunivuoka ja kaada perunasose vuoan pohjalle jättäen pinnan hieman rosoiseksi ja ripottele pinnalle härkäpapumuruseos ja muruseoksen päälle sipuliseos.

4

Yhdistä ranskankerma ja tuorejuusto kulhossa. Lusikoi nokareina sipuliseoksen päälle.

5

Paista uunissa 200 asteessa n. 15min.

JaaTwiittaaTallenna