Peltiquesadilla härkäpapusuikaleella | Beanit

Peltiquesadilla härkäpapusuikaleella

Annoksia6 annosta
Annos-
määrä

Taittelemalla quesadillan isommalle pannulle, saat texmex-herkkua kerralla koko porukalle - kuulostaa kaikinpuolin paremmalta. Ja päälle kunnolliset tykötarpeet tietenkin.

Raaka-aineet

 1 rkl öljyä
 1 pkt (á 250 g) Beanit® Härkäpapusuikaleita, maustamaton
 1 rkl tacomaustetta
 1 kpl (á 230 g) salsakastiketta
 8 kpl tortillalettuja
 1 pkt (á 150 g) juustoraastetta
 2 tomaattia kuutioituna
 pari kourallista nachoja paloiteltuina
 öljyä pannun voiteluun
 lisäksi tarjoiluun quacamolea, ranskankermaa, limetinlohkoja, korianteria

Ohjeet

1

Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Ruskista härkäpapusuikaleita, kunnes ne saavat hiukan väriä ja rapeutuvat. Lisää tacomauste ja salsa. Siirrä sivuun.

2

Öljyä noin 20 x 30 cm kokoinen uunipelti. Levitä 6–7 tortillalettua pellille siten, että ne menevät keskellä hiukan päällekkäin, mutta ulottuvat joka reunalta reilusti pannun reunojen ulkopuolelle. Levitä tortillojen päälle puolet juustoraasteesta, maustetut härkäpapusuikaleet, tomaattikuutiot, nachot ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

3

Nosta reunoilta tortillojen liepeet täytteen päälle ja ummista keskelle jäävä aukko laittamalla 1–2 tortillaa päälle. Nosta päälle painoksi toinen pelti tai uunin kestävä tasapohjainen vuoka.

4

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota päällimmäinen pelti pois ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.

5

Leikkaa quesadilla paloiksi ja tarjoa guacamolen, ranskankerman, limetinlohkojen ja korianterin kanssa.

Peltiquesadilla härkäpapusuikaleella

Ainesosat

 1 rkl öljyä
 1 pkt (á 250 g) Beanit® Härkäpapusuikaleita, maustamaton
 1 rkl tacomaustetta
 1 kpl (á 230 g) salsakastiketta
 8 kpl tortillalettuja
 1 pkt (á 150 g) juustoraastetta
 2 tomaattia kuutioituna
 pari kourallista nachoja paloiteltuina
 öljyä pannun voiteluun
 lisäksi tarjoiluun quacamolea, ranskankermaa, limetinlohkoja, korianteria

Valmistusohjeet

1

Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Ruskista härkäpapusuikaleita, kunnes ne saavat hiukan väriä ja rapeutuvat. Lisää tacomauste ja salsa. Siirrä sivuun.

2

Öljyä noin 20 x 30 cm kokoinen uunipelti. Levitä 6–7 tortillalettua pellille siten, että ne menevät keskellä hiukan päällekkäin, mutta ulottuvat joka reunalta reilusti pannun reunojen ulkopuolelle. Levitä tortillojen päälle puolet juustoraasteesta, maustetut härkäpapusuikaleet, tomaattikuutiot, nachot ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

3

Nosta reunoilta tortillojen liepeet täytteen päälle ja ummista keskelle jäävä aukko laittamalla 1–2 tortillaa päälle. Nosta päälle painoksi toinen pelti tai uunin kestävä tasapohjainen vuoka.

4

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota päällimmäinen pelti pois ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.

5

Leikkaa quesadilla paloiksi ja tarjoa guacamolen, ranskankerman, limetinlohkojen ja korianterin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna