Paistetetut gnocchit Beanit® härkäpapumuru currylla | Beanit

Paistetetut gnocchit Beanit® härkäpapumuru currylla

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Tässä reseptissä gnocchit kypsennetään curryn makuisen härkäpapumurun ja kantarellien kera. Resepti toimii loistavasti arkiruokana, sillä ruoka valmistuu alle vartissa.

Raaka-aineet

 1 prk säilyke kantarelleja (200/120g)
 4 valkosipulinkynttä
 4 kevätsipulin vartta
 500 g valmiita perunagnoccheja
 1 tl sitruunamehua
 0,50 tl curryjauhetta
 rouhittua mustapippuria ja suolaa
 öljyä paistamiseen
Tarjoiluun
 maustamatonta jogurttia

Ohjeet

1

Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.

2

Pilko sipulit.

3

Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja härkäpapumuru. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.

4

Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.

5

Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.

6

Tarjoile jogurtin kanssa.

Paistetetut gnocchit Beanit® härkäpapumuru currylla

Ainesosat

 1 prk säilyke kantarelleja (200/120g)
 4 valkosipulinkynttä
 4 kevätsipulin vartta
 500 g valmiita perunagnoccheja
 1 tl sitruunamehua
 0,50 tl curryjauhetta
 rouhittua mustapippuria ja suolaa
 öljyä paistamiseen
Tarjoiluun
 maustamatonta jogurttia

Valmistusohjeet

1

Valuta kantarellit ja pilko ne pienemmiksi.

2

Pilko sipulit.

3

Paista kanterelleja kuivalla pannulla hetken aikaa. Lisää pannulle öljyä, pilkottu valkospuli ja härkäpapumuru. Paista rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan.

4

Lisää pannulle öljyä ja paista gnocchit rapeiksi. Pyöräytä joukkoon sitruunamehu ja mausteet.

5

Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.

6

Tarjoile jogurtin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna