Nasi goreng Beanit® härkäpapumuru currylla | Beanit

Nasi goreng Beanit® härkäpapumuru currylla

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Indonesialainen riisipannu nasi goreng on helppo ja nopea ruoka ja sen voi tehdä, vaikka ylijääneestä keitetystä riisistä. Tässä versiossa käytetään lihan asemasta currylla maustettua härkäpapumurua.

Raaka-aineet

 1 iso sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 2 rkl Sambal Oelek Chilitahnaa
 2 rkl Ketjap Manis -makeaa soijaa
 1 rkl japanilaista soijaa (vähemmän suolaa)
 öljyä paistamiseen
Riisi
 2 l vettä
 1,50 tl suolaa
 4 dl pitkäjyväistä riisiä (350 g)
Lisäksi
 4 munaa
 kurkkusiivuja, kevätsipulia ja limelohkoja

Ohjeet

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin. Jäähdytä riisi jääkaappikylmäksi. Voit käyttää myös edellisen päivän riisiä.

2

Kuori ja viipaloi sipulit.

3

Kuumenna wokissa tai isolla paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää sipulit ja härkäpapumuru ja paista rapeaksi.

4

Lisää pannulle chilitahna, kypsä riisi ja hieman öljyä. Paista, kunnes riisi saa vähän väriä.

5

Lisää soijakastikkeet ja tarkista maku.

6

Tarjoa nasi goreng paistettujen kananmunien, kurkkusiivujen, kevätsipulin ja limen kanssa.

Nasi goreng Beanit® härkäpapumuru currylla

Ainesosat

 1 iso sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 2 rkl Sambal Oelek Chilitahnaa
 2 rkl Ketjap Manis -makeaa soijaa
 1 rkl japanilaista soijaa (vähemmän suolaa)
 öljyä paistamiseen
Riisi
 2 l vettä
 1,50 tl suolaa
 4 dl pitkäjyväistä riisiä (350 g)
Lisäksi
 4 munaa
 kurkkusiivuja, kevätsipulia ja limelohkoja

Valmistusohjeet

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin. Jäähdytä riisi jääkaappikylmäksi. Voit käyttää myös edellisen päivän riisiä.

2

Kuori ja viipaloi sipulit.

3

Kuumenna wokissa tai isolla paistinpannulla reilusti öljyä. Lisää sipulit ja härkäpapumuru ja paista rapeaksi.

4

Lisää pannulle chilitahna, kypsä riisi ja hieman öljyä. Paista, kunnes riisi saa vähän väriä.

5

Lisää soijakastikkeet ja tarkista maku.

6

Tarjoa nasi goreng paistettujen kananmunien, kurkkusiivujen, kevätsipulin ja limen kanssa.

JaaTwiittaaTallenna