Mezetortillat | Reseptit |  Beanit

Mezetortillat

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Mezetortillat valmistuvat käden käänteessä paistovalmiista härkispyöryköistä. Raikas Tsatsiki kruunaa kokonaisuuden.

Raaka-aineet

 1 pkt (300 g) Härkispyörykkä (pinaatti-lehtikaali), pakaste
 6 kpl vehnätortilloja
 200 g valmista hummusta
 200 g fetajuustoa, kuutioina tai murennettuna
 50 g tuoretta babypinaattia
 1 kpl avokado paloina
 tuoretta korianteria
Tsatsiki
 ½ kpl kurkku raastettuna
 200 g paksua maustamatonta kasvipohjaista gurttia
 1 kpl valkosipulinkynsi
 ripaus suolaa

Ohjeet

1

Kuumenna pyörykät uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Valmista tsatsiki sekoittamalla raastettu kurkku, jogurtti, hienonnettu valkosipuli ja suola.

3

Paista vehnätortilloihin rapea pinta kuumalla kuivalla pannulla tai parilalla.

4

Tarjoile lämpimien tortillojen kanssa hummusta, fetaa, pinaatinlehtiä, avokadopaloja ja tsatsikia. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Mezetortillat

Ainesosat

 1 pkt (300 g) Härkispyörykkä (pinaatti-lehtikaali), pakaste
 6 kpl vehnätortilloja
 200 g valmista hummusta
 200 g fetajuustoa, kuutioina tai murennettuna
 50 g tuoretta babypinaattia
 1 kpl avokado paloina
 tuoretta korianteria
Tsatsiki
 ½ kpl kurkku raastettuna
 200 g paksua maustamatonta kasvipohjaista gurttia
 1 kpl valkosipulinkynsi
 ripaus suolaa

Valmistusohjeet

1

Kuumenna pyörykät uunissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Valmista tsatsiki sekoittamalla raastettu kurkku, jogurtti, hienonnettu valkosipuli ja suola.

3

Paista vehnätortilloihin rapea pinta kuumalla kuivalla pannulla tai parilalla.

4

Tarjoile lämpimien tortillojen kanssa hummusta, fetaa, pinaatinlehtiä, avokadopaloja ja tsatsikia. Viimeistele tuoreella korianterilla.

JaaTwiittaaTallenna