Mehevät taitellut tortillat Härkis® Kaurajauhistäytteellä | Beanit

Mehevät taitellut tortillat Härkis® Kaurajauhistäytteellä

Annoksia8 annosta
Annos-
määrä

Wrap hack -tortillat eli taitellut tortillat ovat helppo ja maukas ruoka niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Täytteitä voit varioida oman maun mukaan.

Raaka-aineet

Vegaaninen täyte
 0,50 dl öljyä
 8 kpl tortillaletuja
 8 rkl vegaanista paprikamajoneesia
 1 suippopaprika
 8 rkl tacokastiketta
 8 rkl säilykemaissia
 80 g vegaanista juustoraastetta
 tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
Vegetäyte 1
 0,50 dl öljyä
 1 pkt Härkis Kaurajauhis Texmexiä
 8 kpl tortillalettuja
 8 rkl valmista cheddarjuustokastiketta
 4 tomaattia
 8 rkl crème fraîchea
 1 pieni punasipuli
 80 g juustoraastetta
 tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
Vegetäyte 2
 0,50 dl öljyä
 1 pkt Härkis Kaurajauhis Texmexiä
 8 kpl tortillalettuja
 8 rkl chilimajoneesia
 8 rkl säilykemaissia
 8 rkl salsakastiketta
 1 pieni punasipuli
 80 g juustoraastetta
 tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria

Ohjeet

1

Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista Kaurajauhista muutama minuutti.

2

Suikaloit paprika ja sipuli. Valuta maissit.

3

Nosta vehnätortilla leikkuulaudalle. Leikkaa tortillan alareunaan viilto puoleen väliin asti. Levitä neljäsosaan paprikamajoneesia ja Kaurajauhista, seuraavalle neljännekselle paprikasuikaleita, kolmannelle neljännekselle tacokastiketta ja säilykemaissia ja viimeiselle neljännekselle juustoraastetta ja lehtipersiljaa tai korianteria.

Taitellut tortillat kaurajauhiksella

4

Taittele tortillat. Taita ensin paprikamajoneesilla ja Kaurajauhiksella päällystetty sektori ylös toisen täytteen päälle. Käännä täytetty osa seuraavan sektorin päälle ja edelleen viimeisen sektorin päälle, jolloin muodostuu tiivis kolmionmuotoinen paketti.

5

Paahda tortillat paistinpannulla, kunnes juusto sulaa ja pintaan tulee väriä. Voit paahtaa tortillat myös esim. voileipägrillissä tai vohveliraudalla.

Mehevät taitellut tortillat Härkis® Kaurajauhistäytteellä

Ainesosat

Vegaaninen täyte
 0,50 dl öljyä
 8 kpl tortillaletuja
 8 rkl vegaanista paprikamajoneesia
 1 suippopaprika
 8 rkl tacokastiketta
 8 rkl säilykemaissia
 80 g vegaanista juustoraastetta
 tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
Vegetäyte 1
 0,50 dl öljyä
 1 pkt Härkis Kaurajauhis Texmexiä
 8 kpl tortillalettuja
 8 rkl valmista cheddarjuustokastiketta
 4 tomaattia
 8 rkl crème fraîchea
 1 pieni punasipuli
 80 g juustoraastetta
 tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
Vegetäyte 2
 0,50 dl öljyä
 1 pkt Härkis Kaurajauhis Texmexiä
 8 kpl tortillalettuja
 8 rkl chilimajoneesia
 8 rkl säilykemaissia
 8 rkl salsakastiketta
 1 pieni punasipuli
 80 g juustoraastetta
 tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria

Valmistusohjeet

1

Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista Kaurajauhista muutama minuutti.

2

Suikaloit paprika ja sipuli. Valuta maissit.

3

Nosta vehnätortilla leikkuulaudalle. Leikkaa tortillan alareunaan viilto puoleen väliin asti. Levitä neljäsosaan paprikamajoneesia ja Kaurajauhista, seuraavalle neljännekselle paprikasuikaleita, kolmannelle neljännekselle tacokastiketta ja säilykemaissia ja viimeiselle neljännekselle juustoraastetta ja lehtipersiljaa tai korianteria.

Taitellut tortillat kaurajauhiksella

4

Taittele tortillat. Taita ensin paprikamajoneesilla ja Kaurajauhiksella päällystetty sektori ylös toisen täytteen päälle. Käännä täytetty osa seuraavan sektorin päälle ja edelleen viimeisen sektorin päälle, jolloin muodostuu tiivis kolmionmuotoinen paketti.

5

Paahda tortillat paistinpannulla, kunnes juusto sulaa ja pintaan tulee väriä. Voit paahtaa tortillat myös esim. voileipägrillissä tai vohveliraudalla.

JaaTwiittaaTallenna