Lämpimät voileivät | Beanit

Lämpimät voileivät

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Lämppärit tekee paluun! Näissä lämpimissä voileivissä härkäpapumuru tomaattisessa kastikkeessa saa klassikkoparikseen ananaksen. Kuorrutus kruunaa tietysti koko komeuden.

Vinkki: lämpimät voileivät maistuvat myös erinomaisesti vegaanisina jos korvaat kuorrutteen vegaanisella juustoraasteella.

Raaka-aineet

 8 kpl paahto- tai ruisleipäviipaleita
 1 pkt (á 250 g) Beanit® Härkäpapumurua, maustamaton
 2 tl öljyä
 1 rkl tacomaustetta
 1 rkl makeaa chilikastiketta
 2 rkl tomaattipyrettä
 1 dl vettä
 1 tl ananaspaloja
Kuorrute
 2 dl juustoraastetta
 2 kananmunaa
 1 dl majoneesia
 (rucolaa)

Ohjeet

1

Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille.

2

Paista härkäpapumurua öljyssä pinnoitetulla pannulla sekoitellen. Lisää tacomauste, chilikastike, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hetki. Jaa seos leipien päälle.

3

Valuta ananaspalat ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Nosta palat leiville.

4

Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita juustoraaste, keltuaiset ja majoneesi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti juustoseokseen. Jaa kuorrute leiville. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä. Viimeistele valmiit leivät halutessasi rucolalla. Leivät maistuvat lämpiminä väli- tai iltapalalla.

Lämpimät voileivät

Ainesosat

 8 kpl paahto- tai ruisleipäviipaleita
 1 pkt (á 250 g) Beanit® Härkäpapumurua, maustamaton
 2 tl öljyä
 1 rkl tacomaustetta
 1 rkl makeaa chilikastiketta
 2 rkl tomaattipyrettä
 1 dl vettä
 1 tl ananaspaloja
Kuorrute
 2 dl juustoraastetta
 2 kananmunaa
 1 dl majoneesia
 (rucolaa)

Valmistusohjeet

1

Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille.

2

Paista härkäpapumurua öljyssä pinnoitetulla pannulla sekoitellen. Lisää tacomauste, chilikastike, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hetki. Jaa seos leipien päälle.

3

Valuta ananaspalat ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Nosta palat leiville.

4

Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita juustoraaste, keltuaiset ja majoneesi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti juustoseokseen. Jaa kuorrute leiville. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä. Viimeistele valmiit leivät halutessasi rucolalla. Leivät maistuvat lämpiminä väli- tai iltapalalla.

JaaTwiittaaTallenna