Suussa sulavat korealaistyyliset salaattiwrapit Eeva Kolun käsialalla kätkevät sisäänsä mehevän härkäpapusuikaleen ja kasviksia herkullisessa kastikkeessa.
Resepti 12-15 wrapille.
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.
Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.
Täytä salaatinlehdet Härkiksellä, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.