Korealaistyyliset salaattiwrapit | Reseptit | Beanit

Korealaistyyliset salaattiwrapit

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Suussa sulavat korealaistyyliset salaattiwrapit Eeva Kolun käsialalla kätkevät sisäänsä mehevän härkäpapusuikaleen ja kasviksia herkullisessa kastikkeessa.

Resepti 12-15 wrapille.

Raaka-aineet

 250 g Beanit® härkäpapusuikale
 sydänsalaattia tai romaine-salaattia
 1 kpl porkkana
 1/3 kurkku
 pari kourallista pavunituja tai salaattiversoja
 1 kpl vihersipulin varsi seesaminsiemeniä
Kastike:
 3 rkl gochujang-chilitahnaa
 2 rkl vaahterasiirappia
 1 rkl soijakastiketta
 1 rkl vettä
 1 rkl seesamiöljyä

Ohjeet

1

Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.

2

Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.

3

Täytä salaatinlehdet Beanitillä, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.

Korealaistyyliset salaattiwrapit

Ainesosat

 250 g Beanit® härkäpapusuikale
 sydänsalaattia tai romaine-salaattia
 1 kpl porkkana
 1/3 kurkku
 pari kourallista pavunituja tai salaattiversoja
 1 kpl vihersipulin varsi seesaminsiemeniä
Kastike:
 3 rkl gochujang-chilitahnaa
 2 rkl vaahterasiirappia
 1 rkl soijakastiketta
 1 rkl vettä
 1 rkl seesamiöljyä

Valmistusohjeet

1

Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurkku tikuiksi. Irrota kokonaiset salaatinlehdet varovasti kerästä.

2

Valmista kastike sekoittamalla gochujang-tahna, soijakastike, vaahterasiirappi ja seesamöljy.
Ruskista härkäpapusuikaleet paistinpannulla ja sekoita joukkoon 2 ruokalusikallista kastiketta. Säästä loppu kastike. Paista suikaleita, kunnes kastikkeessa oleva sokeri alkaa muuttua tahmeaksi.

3

Täytä salaatinlehdet Beanitillä, porkkana- ja kurkkutikuilla sekä iduilla. Lisää tilkka kastiketta. Silppua päälle vihersipulin vartta ja ripottele lopuksi päälle seesaminsiemenet.

JaaTwiittaaTallenna