Kermaan muhennettua Härkis® Kaurajauhis-pyttipannua | Beanit

Kermaan muhennettua Härkis® Kaurajauhis-pyttipannua

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Bellmanin pannu on pyttipannun kermainen serkku, joka legendan mukaan syntyi, kun ruotsalainen runoilija ja muusikko Carl Michael Bellman lisäsi pyttipannuunsa kermaa. Tähän pyttipannuun on kerman lisäksi lisätty Härkiksen Kaurajauhista. Klassikkoruoat ovat aina muodissa, mutta niitä on lupa päivittää kulloiseenkin aikaan sopivaksi!

Raaka-aineet

 1 kg kypsiä kuorittuja perunoita
 rypsiöljyä
 1 sipuli
 1 tl curryjauhetta
 0,50 tl valkosipulijauhetta
 2 tl suolaa
 4 dl ruokakermaa

Ohjeet

1

Kuutioi perunat ja sipuli.

2

Kuumenna paistokasarissa runsaasti öljyä.

3

Ruskista ensin perunat, lisää sitten sipuli ja Kaurajauhis ja jatka ruskistamista. Lisää mausteet ja kerma. Anna pannun hautua kunnes ruokakerma on lähes imeytynyt perunoiden joukkoon. Tarkista maku ja tarjoile paistetun munan ja etikkakurkun kera. Klassikkoruoat ovat aina muodissa, mutta niitä on lupa päivittää kulloiseenkin aikaan sopivaksi!

Kermaan muhennettua Härkis® Kaurajauhis-pyttipannua

Ainesosat

 1 kg kypsiä kuorittuja perunoita
 rypsiöljyä
 1 sipuli
 1 tl curryjauhetta
 0,50 tl valkosipulijauhetta
 2 tl suolaa
 4 dl ruokakermaa

Valmistusohjeet

1

Kuutioi perunat ja sipuli.

2

Kuumenna paistokasarissa runsaasti öljyä.

3

Ruskista ensin perunat, lisää sitten sipuli ja Kaurajauhis ja jatka ruskistamista. Lisää mausteet ja kerma. Anna pannun hautua kunnes ruokakerma on lähes imeytynyt perunoiden joukkoon. Tarkista maku ja tarjoile paistetun munan ja etikkakurkun kera. Klassikkoruoat ovat aina muodissa, mutta niitä on lupa päivittää kulloiseenkin aikaan sopivaksi!

JaaTwiittaaTallenna