Kun Beanit® matkasi Kauhavalta Kaliforniaan, saimme tuliaisiksi paikallisen yksityiskokki Matt Barrin herkullisia luomuksia. Tässä Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw -resepti 2-4 hengelle.
Vinkki: BBQ-Beanit® ja coleslaw sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi tacojen, hampurilaisen tai leipien täytteeksi, tai voit tarjoilla niitä sellaisenaan lautasannoksena.
Raaka-aineet
Ohjeet
Paahda maissia kuivalla paistinpannulla tai grillissä, kunnes pinta on paahtunut. Anna jäähtyä.
Sekoita keskenään maissi, kaali, yrtit, majoneesi, piparjuuritahna limen mehu ja kuori sekä chili. Coleslaw saa olla maultaan kermaisen mausteista ja hapokasta - voit säätää ainesosien määrää omaan makuusi sopivaksi. Lisää tarvittaessa suolaa.
Ruskista Beanit®-suikaleita pannulla rapeiksi. Lisää BBQ-kastiketta ja paista vielä lisää, kunnes suikaleet ovat sopivan tahmeat ja hieman karamellisoituneet.
Puolita pitaleivät, paahda ne grillissä, pannulla tai leivänpaahtimessa ja täytä niihin coleslaw-salaattia ja BBQ-suikaleita. Lisää annoksen päälle viipaloituja kumkvatteja tai appelsiinilohko.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Paahda maissia kuivalla paistinpannulla tai grillissä, kunnes pinta on paahtunut. Anna jäähtyä.
Sekoita keskenään maissi, kaali, yrtit, majoneesi, piparjuuritahna limen mehu ja kuori sekä chili. Coleslaw saa olla maultaan kermaisen mausteista ja hapokasta - voit säätää ainesosien määrää omaan makuusi sopivaksi. Lisää tarvittaessa suolaa.
Ruskista Beanit®-suikaleita pannulla rapeiksi. Lisää BBQ-kastiketta ja paista vielä lisää, kunnes suikaleet ovat sopivan tahmeat ja hieman karamellisoituneet.
Puolita pitaleivät, paahda ne grillissä, pannulla tai leivänpaahtimessa ja täytä niihin coleslaw-salaattia ja BBQ-suikaleita. Lisää annoksen päälle viipaloituja kumkvatteja tai appelsiinilohko.