Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw - Beanit

Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw

Annoksia4 annostaVaikeusasteHelppo
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min

Kun Beanit® matkasi Kauhavalta Kaliforniaan, saimme tuliaisiksi paikallisen yksityiskokki Matt Barrin herkullisia luomuksia. Tässä Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw -resepti 2-4 hengelle.

Vinkki: BBQ-Beanit® ja coleslaw sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi tacojen, hampurilaisen tai leipien täytteeksi, tai voit tarjoilla niitä sellaisenaan lautasannoksena.

Raaka-aineet

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita
 2 grillattua maissin tähkää, jyvät irrotettuna TAI yksi purkki (200 g) säilykemaissia valutettuna
 5 dl viipaloitua puna- ja keräkaalia
 hienonnettuja yrttejä oman makusi mukaan (esim. basilikaa, minttua, rakuunaa, lehtipersiljaa, ruohosipulia tai korianteria)
 1 limen mehu ja raastettu kuori
 1 dl majoneesia
 2 rkl piparjuuritahnaa
 chiliöljyä, -tahnaa tai -hiutaleita oman maun mukaan
 viipaloituja kumkvatteja (poista siemenet) tai appelsiinilohkoja
 1 dl paahdetun valkosipulin makuista BBQ-kastiketta
 pitaleipää

Ohjeet

Californian coleslaw
1

Paahda maissia kuivalla paistinpannulla tai grillissä, kunnes pinta on paahtunut. Anna jäähtyä.

2

Sekoita keskenään maissi, kaali, yrtit, majoneesi, piparjuuritahna limen mehu ja kuori sekä chili. Coleslaw saa olla maultaan kermaisen mausteista ja hapokasta - voit säätää ainesosien määrää omaan makuusi sopivaksi. Lisää tarvittaessa suolaa.

BBQ Beanit® -suikaleet
3

Ruskista Beanit®-suikaleita pannulla rapeiksi. Lisää BBQ-kastiketta ja paista vielä lisää, kunnes suikaleet ovat sopivan tahmeat ja hieman karamellisoituneet.

Lopuksi
4

Puolita pitaleivät, paahda ne grillissä, pannulla tai leivänpaahtimessa ja täytä niihin coleslaw-salaattia ja BBQ-suikaleita. Lisää annoksen päälle viipaloituja kumkvatteja tai appelsiinilohko.

Kalifornian BBQ-Beanit® ja maissi-coleslaw

Ainesosat

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita
 2 grillattua maissin tähkää, jyvät irrotettuna TAI yksi purkki (200 g) säilykemaissia valutettuna
 5 dl viipaloitua puna- ja keräkaalia
 hienonnettuja yrttejä oman makusi mukaan (esim. basilikaa, minttua, rakuunaa, lehtipersiljaa, ruohosipulia tai korianteria)
 1 limen mehu ja raastettu kuori
 1 dl majoneesia
 2 rkl piparjuuritahnaa
 chiliöljyä, -tahnaa tai -hiutaleita oman maun mukaan
 viipaloituja kumkvatteja (poista siemenet) tai appelsiinilohkoja
 1 dl paahdetun valkosipulin makuista BBQ-kastiketta
 pitaleipää

Valmistusohjeet

Californian coleslaw
1

Paahda maissia kuivalla paistinpannulla tai grillissä, kunnes pinta on paahtunut. Anna jäähtyä.

2

Sekoita keskenään maissi, kaali, yrtit, majoneesi, piparjuuritahna limen mehu ja kuori sekä chili. Coleslaw saa olla maultaan kermaisen mausteista ja hapokasta - voit säätää ainesosien määrää omaan makuusi sopivaksi. Lisää tarvittaessa suolaa.

BBQ Beanit® -suikaleet
3

Ruskista Beanit®-suikaleita pannulla rapeiksi. Lisää BBQ-kastiketta ja paista vielä lisää, kunnes suikaleet ovat sopivan tahmeat ja hieman karamellisoituneet.

Lopuksi
4

Puolita pitaleivät, paahda ne grillissä, pannulla tai leivänpaahtimessa ja täytä niihin coleslaw-salaattia ja BBQ-suikaleita. Lisää annoksen päälle viipaloituja kumkvatteja tai appelsiinilohko.

JaaTwiittaaTallenna