Härkispyörykkävuoka | Reseptit | Beanit

Härkispyörykkävuoka

Härkispyörykkävuoka - Resepti - Liemessä - Beanit

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Härkispyörykkävuoka on helppo koko perheen ruoka, joka on nopea valmistaa. Annokset on kätevä lämmittää arjen kiireiden keskellä vaikka mikrossa. Reseptin on loihtinut Liemessä-ruokablogi.

Raaka-aineet

 1 pkt (500g) gnoccheja
 1 pkt (300g) Beanit härkispyörykät pinaatti & lehtikaali
 1 ruukku minttua
 1 ruukku lehtipersiljaa
 1 kpl sipuli
 2 kpl valkosipulinkynttä
 2 tölkkiä säilyketomaatteja
 150 g vuohenjuustoa
 1 tl juustokuminaa
 suolaa
 pippuria

Ohjeet

1

Kuullota pienityt sipulit ja valkosipulit öljyssä isossa paistinpannussa.

2

Lisää säilyketomaatit ja mausta suolalla, pippurilla sekä juustokuminalla. Anna porista hetki.

3

Lisää joukkoon kasvispyörykät. Pilko puolet yrteistä ja lisää kastikkeeseen. Anna kypsyä noin 10 minuuttia.

4

Sekoita lopuksi gnocchit kastikkeen sekaan ja nostele uunivuokaan.

5

Leikkaa vuohenjuustosta kiekkoja ja asettele seoksen päälle.

6

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa tuoreiden yrttien kanssa.

Härkispyörykkävuoka

Ainesosat

 1 pkt (500g) gnoccheja
 1 pkt (300g) Beanit härkispyörykät pinaatti & lehtikaali
 1 ruukku minttua
 1 ruukku lehtipersiljaa
 1 kpl sipuli
 2 kpl valkosipulinkynttä
 2 tölkkiä säilyketomaatteja
 150 g vuohenjuustoa
 1 tl juustokuminaa
 suolaa
 pippuria

Valmistusohjeet

1

Kuullota pienityt sipulit ja valkosipulit öljyssä isossa paistinpannussa.

2

Lisää säilyketomaatit ja mausta suolalla, pippurilla sekä juustokuminalla. Anna porista hetki.

3

Lisää joukkoon kasvispyörykät. Pilko puolet yrteistä ja lisää kastikkeeseen. Anna kypsyä noin 10 minuuttia.

4

Sekoita lopuksi gnocchit kastikkeen sekaan ja nostele uunivuokaan.

5

Leikkaa vuohenjuustosta kiekkoja ja asettele seoksen päälle.

6

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa tuoreiden yrttien kanssa.

JaaTwiittaaTallenna