Härkis® Focacciaburger | Beanit

Härkis® Focacciaburger

Annoksia4 annosta
Kokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 4 viipaletta focaccia- tai maalaisleipää
 1 dl (vege)majoneesia
 1 rkl pestokastiketta
 2 pkt (à 165 g) Härkis® Burgerpihvejä
 4 tl oliiviöljyä
 4 portobellosientä
 250 g mozzarellajuustoa
 tuoretta basilikaa ja mustapippuria myllystä
Uunikuivatut tomaatit:
 1 rasia kirsikkatomaatteja
 ripaus suolaa ja oliiviöljyä

Ohjeet

1

Valmista uunikuivatut tomaatit. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne pellille leivinpaperin päälle leikkuupinta ylöspäin. Mausta ripauksella suolaa ja pirskottele pinnalle oliiviöljyä. Paista uunissa 100 asteessa noin 2 tuntia.

2

Sekoita majoneesi ja pestokastike, levitä focaccian tai maalaisleivän pinnalle.

3

Grillaa Härkis®-pihvit ja portobellosienet.

4

Kokoa pihvit ja sienet leivälle pestomajoneesin päälle.

5

Revi tuoretta mozzarellaa sienten päälle ja lisää lopuksi uunikuivatut tomaatit ja basilika. Viimeistele mustapippurilla.

Härkis® Focacciaburger

Ainesosat

 4 viipaletta focaccia- tai maalaisleipää
 1 dl (vege)majoneesia
 1 rkl pestokastiketta
 2 pkt (à 165 g) Härkis® Burgerpihvejä
 4 tl oliiviöljyä
 4 portobellosientä
 250 g mozzarellajuustoa
 tuoretta basilikaa ja mustapippuria myllystä
Uunikuivatut tomaatit:
 1 rasia kirsikkatomaatteja
 ripaus suolaa ja oliiviöljyä

Valmistusohjeet

1

Valmista uunikuivatut tomaatit. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne pellille leivinpaperin päälle leikkuupinta ylöspäin. Mausta ripauksella suolaa ja pirskottele pinnalle oliiviöljyä. Paista uunissa 100 asteessa noin 2 tuntia.

2

Sekoita majoneesi ja pestokastike, levitä focaccian tai maalaisleivän pinnalle.

3

Grillaa Härkis®-pihvit ja portobellosienet.

4

Kokoa pihvit ja sienet leivälle pestomajoneesin päälle.

5

Revi tuoretta mozzarellaa sienten päälle ja lisää lopuksi uunikuivatut tomaatit ja basilika. Viimeistele mustapippurilla.

JaaTwiittaaTallenna