Tulostusasetukset

Härkis® Tikka Masala

Annoksia1 annosKokonaisaika30 min

Härkis Indian Curry - Beanit

 250 g Härkis® Originalia
 1 sipuli
 2 valkosipulin kynttä
 1 tl inkivääriä raastettuna
 1 punainen paprika
 165 g Tikka Masala -maustetahnaa
 500 g laadukasta tomaattimurskaa
 vettä
 1,50 dl kaurakermaa
 riisiä
1

Pilko sipuli ja paprika ja kuullota ruokaöljyssä paistinpannulla. Lisää sekaan maustetahna, sekä 0,5dl vettä ja sekoita. Paista kunnes vesi on haihtunut.

2

Laita riisille vesi kiehumaan. Lisää Härkis® paistinpannulle sekä 500g tomaattimurskaa ja 0,5dl vettä.

3

Laita riisit kiehumaan kannen alle. Keittele kastiketta hiljalleen siihen asti, kunnes riisi on kypsää (eli n. 10min).

4

Lisää kastikkeeseen 1,5dl kaurakermaa ja sekoita hyvin. Kuumenna. Tarjoile kastike ja riisi tuoreen korianterin kanssa.

VINKKI: Ruoan lisäksi voi tarjoilla esim. naan-leipää
5

 Voit käyttää tikka masala-seoksen sijaan myös muuta intialaistyyppistä maustetahnaa oman maun mukaan.

6

Reseptin on laatinut But I'm a human not a sandwich-blogia pitävä Iina Hyttinen