Härkis® Korean Burger | Beanit

Härkis® Korean Burger

Annoksia4 annosta
Kokonaisaika1 hr
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 4 hampurilaissämpylää(halutessasi gluteenittomia)
 2 pkt Härkis® Burgerpihvejä
 1 dl (vege)majoneesia
 1 tl korealaista Gochujang-chilitahnaa
 1 kpl salaatinlehti
 2 hyppysellistä tuoretta korianteria
Porkkana-retikkaraaste:
 1 porkkana, suikaloituna
 150 g retikkaa, suikaloituna
 40 g kimchiä
 1 rkl riisiviinietikkaa
 1 tl ruokosokeria
Voit myös käyttää n. 20 g valmista kimchiä/burger
Hillotut punasipulit:
 1 iso punasipuli viipaleina
 2 rkl öljyä
 1 rkl ruokosokeria
 1 rkl punaviinietikkaa
 0,50 tl suolaa

Ohjeet

1

Valmista raaste suikaloidusta porkkanasta ja retikasta. Mausta kimchillä, riisiviinietikalla ja sokerilla. Anna makujen tekeytyä. Voit myös käyttää valmista kimchiä raasteen sijaan.

2

Valmista hillotut punasipulit. Viipaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi tai renkaiksi.

3

Laita sipuliviipaleet kannelliseen rasiaan ja lisää mausteet. Sekoita ja anna makujen tekeytyä hetki (mielellään yön yli). Huom. Hillottua sipulia kannattaa tehdä isompi satsi kerralla.

4

Sekoita majoneesi ja chilitahna. Halkaise sämpylät ja grillaa halutessasi leikkuupinnoille rapeutta.

5

Paista tai grillaa Härkis®-pihvit kevyesti. Levitä sämpylälle chilimajoneesia ja kokoa päälle hienonnettua lehtikaalta, pihvi, porkkana-retikkaraastetta (tai valmista kimchiä) sekä hillottua punasipulia.

6

Viimeistele tuoreella korianterilla ja laita sämpylän kansi päälle.

Härkis® Korean Burger

Ainesosat

 4 hampurilaissämpylää(halutessasi gluteenittomia)
 2 pkt Härkis® Burgerpihvejä
 1 dl (vege)majoneesia
 1 tl korealaista Gochujang-chilitahnaa
 1 kpl salaatinlehti
 2 hyppysellistä tuoretta korianteria
Porkkana-retikkaraaste:
 1 porkkana, suikaloituna
 150 g retikkaa, suikaloituna
 40 g kimchiä
 1 rkl riisiviinietikkaa
 1 tl ruokosokeria
Voit myös käyttää n. 20 g valmista kimchiä/burger
Hillotut punasipulit:
 1 iso punasipuli viipaleina
 2 rkl öljyä
 1 rkl ruokosokeria
 1 rkl punaviinietikkaa
 0,50 tl suolaa

Valmistusohjeet

1

Valmista raaste suikaloidusta porkkanasta ja retikasta. Mausta kimchillä, riisiviinietikalla ja sokerilla. Anna makujen tekeytyä. Voit myös käyttää valmista kimchiä raasteen sijaan.

2

Valmista hillotut punasipulit. Viipaloi sipuli ohuiksi viipaleiksi tai renkaiksi.

3

Laita sipuliviipaleet kannelliseen rasiaan ja lisää mausteet. Sekoita ja anna makujen tekeytyä hetki (mielellään yön yli). Huom. Hillottua sipulia kannattaa tehdä isompi satsi kerralla.

4

Sekoita majoneesi ja chilitahna. Halkaise sämpylät ja grillaa halutessasi leikkuupinnoille rapeutta.

5

Paista tai grillaa Härkis®-pihvit kevyesti. Levitä sämpylälle chilimajoneesia ja kokoa päälle hienonnettua lehtikaalta, pihvi, porkkana-retikkaraastetta (tai valmista kimchiä) sekä hillottua punasipulia.

6

Viimeistele tuoreella korianterilla ja laita sämpylän kansi päälle.

JaaTwiittaaTallenna