Härkis® Kaurajauhis-lasagnette | Beanit

Härkis® Kaurajauhis-lasagnette

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Härkis Kaurajauhis-lasagnette on maistuva arkiruoka, josta riittää ruokaa useammaksi päiväksi.

Raaka-aineet

 0,50 dl öljyä
 1 suippopaprika
 2 rkl öljyä
 100 g pakastesipulikuutioita
 1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa
 1 prk chili-tomaattimurskaa
 3 dl vettä
 1,50 kasvisliemikuutiota
 2 tl sokeria
 2 dl (ruoka)kermaa
 200 g maustamatonta tuorejuustoa
 1 tl oreganoa
Päälle
 150 g kirsikkatomaatteja
 100 g juustoraastetta

Ohjeet

1

Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.

2

Kuutioi paprika. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.

3

Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää oregano sekä Kaurajauhis ja sekoita.

4

Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Lisää päälle kirsikkatomaatit ja juustoraaste.

5

Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 – 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Härkis® Kaurajauhis-lasagnette

Ainesosat

 0,50 dl öljyä
 1 suippopaprika
 2 rkl öljyä
 100 g pakastesipulikuutioita
 1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa
 1 prk chili-tomaattimurskaa
 3 dl vettä
 1,50 kasvisliemikuutiota
 2 tl sokeria
 2 dl (ruoka)kermaa
 200 g maustamatonta tuorejuustoa
 1 tl oreganoa
Päälle
 150 g kirsikkatomaatteja
 100 g juustoraastetta

Valmistusohjeet

1

Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.

2

Kuutioi paprika. Kuumenna kattilassa öljy, lisää paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.

3

Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää oregano sekä Kaurajauhis ja sekoita.

4

Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Lisää päälle kirsikkatomaatit ja juustoraaste.

5

Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 – 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

JaaTwiittaaTallenna