Raaka-aineet
Ohjeet
Nosta pikanuudelit pehmenemään kiehautettuun veteen.
Suikaloi kaali, porkkanat ja purjosipuli. Kuumenna vokkipannussa puoli desiä vettä ja lisää joukkoon kasvikset. Anna kasvisten höyrystyä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää öljy ja paahda muutama minuutti, kunnes porkkanat pehmenevät ja kaalikin saa hieman väriä.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, pilkottu omena ja Härkis. Kääntele hetken aikaa, jotta Härkis lämpenee.
Mausta seos chilikastikkeella, soijalla ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Valuta nuudelit ja tarjoile vokin kera.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Nosta pikanuudelit pehmenemään kiehautettuun veteen.
Suikaloi kaali, porkkanat ja purjosipuli. Kuumenna vokkipannussa puoli desiä vettä ja lisää joukkoon kasvikset. Anna kasvisten höyrystyä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää öljy ja paahda muutama minuutti, kunnes porkkanat pehmenevät ja kaalikin saa hieman väriä.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, pilkottu omena ja Härkis. Kääntele hetken aikaa, jotta Härkis lämpenee.
Mausta seos chilikastikkeella, soijalla ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Valuta nuudelit ja tarjoile vokin kera.