Härkis-kaalilaatikko | Resepti | Beanit

Härkis-kaalilaatikko

Härkis-kaalilaatikko - resepti - Beanit

Annoksia8 annosta
Annos-
määrä

Suussasulavan herkullisen, karamellisoidun Härkis-kaalilaatikon on loihtinut Liemessä-ruokablogi.

Raaka-aineet

 1 rkl rypsiöljyä
 1 rkl voita
 1 kpl iso sipuli
 2 kpl valkosipulinkynttä
 1 pkt (à 250 g) Härkis Original
 1 kpl pieni valkokaali
 0,50 dl siirappia
 2 dl rikottuja ohrasuurimoita
 5 dl kasvislientä
 2 dl kermaa
 2 kpl munaa
 suolaa
 pippuria

Ohjeet

1

Kuullota pienittyjä sipuleita ja valkosipulinkynsiä rypsiöljyssä ja voissa padassa.

2

Lisää Härkis ja anna paistua hetki.

3

Lisää kaali ja siirappi ja laske hieman lämpöä.

4

Anna kaalien karamellisoitua noin 10 minuuttia.

5

Lisää ohrasuurimot, kasvisliemi, kerma, munat ja mausteet. Sekoita hyvin.

6

Paista kannen alla uunin alatasolla 180-asteessa noin 50 minuuttia.

Härkis-kaalilaatikko

Ainesosat

 1 rkl rypsiöljyä
 1 rkl voita
 1 kpl iso sipuli
 2 kpl valkosipulinkynttä
 1 pkt (à 250 g) Härkis Original
 1 kpl pieni valkokaali
 0,50 dl siirappia
 2 dl rikottuja ohrasuurimoita
 5 dl kasvislientä
 2 dl kermaa
 2 kpl munaa
 suolaa
 pippuria

Valmistusohjeet

1

Kuullota pienittyjä sipuleita ja valkosipulinkynsiä rypsiöljyssä ja voissa padassa.

2

Lisää Härkis ja anna paistua hetki.

3

Lisää kaali ja siirappi ja laske hieman lämpöä.

4

Anna kaalien karamellisoitua noin 10 minuuttia.

5

Lisää ohrasuurimot, kasvisliemi, kerma, munat ja mausteet. Sekoita hyvin.

6

Paista kannen alla uunin alatasolla 180-asteessa noin 50 minuuttia.

JaaTwiittaaTallenna