Härkis® Enchiladat - Beanit

Härkis® Enchiladat

Härkis Enchilada - Beanit

Annoksia4 annostaVaikeusasteHelppo
Kokonaisaika30 min

Raaka-aineet

 250 g Härkis® Originalia
 1 tlk kidneypapuja
 ½ pussi texmex-maustetta
 maissitortilloja
 250 g mozzarellaa
 juustoraastetta
 1 rasia luumutomaatteja
 1 prk salsaa
 ranskankermaa
 tuoretta basilikaa

Ohjeet

1

Sekoita Härkis® ja pavut keskenään ja mausta texmex-mausteseoksella. Lisää joukkoon hieman juustoraastetta parantamaan koostumusta.

2

Levitä täytettä tortillojen keskelle ja kääri tortillat rulliksi. Aseta rullat vuokaan saumakohta alaspäin. Levitä salsa rullien päälle ja lisää myös loput juustoraasteesta, viipaloitu mozzarella sekä puolitetut tomaatit.

3

Anna vuoan olla uunissa 225 asteessa 8-10 min kunnes pinta on saanut kauniin värin. Mausta tuoreella basilikalla ja syö ranskankerman kanssa.

4

Reseptin on laatinut Sara Ollila>>

Härkis® Enchiladat

Ainesosat

 250 g Härkis® Originalia
 1 tlk kidneypapuja
 ½ pussi texmex-maustetta
 maissitortilloja
 250 g mozzarellaa
 juustoraastetta
 1 rasia luumutomaatteja
 1 prk salsaa
 ranskankermaa
 tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

1

Sekoita Härkis® ja pavut keskenään ja mausta texmex-mausteseoksella. Lisää joukkoon hieman juustoraastetta parantamaan koostumusta.

2

Levitä täytettä tortillojen keskelle ja kääri tortillat rulliksi. Aseta rullat vuokaan saumakohta alaspäin. Levitä salsa rullien päälle ja lisää myös loput juustoraasteesta, viipaloitu mozzarella sekä puolitetut tomaatit.

3

Anna vuoan olla uunissa 225 asteessa 8-10 min kunnes pinta on saanut kauniin värin. Mausta tuoreella basilikalla ja syö ranskankerman kanssa.

4

Reseptin on laatinut Sara Ollila>>

JaaTwiittaaTallenna