Härkäpapugranola-tuorepuuro - Beanit

Härkäpapugranola-tuorepuuro

Annoksia2 annosta
Annos-
määrä

Raikas härkäpapugranolasta valmistettu tuorepuuro on täyttävä vaihtoehto aamupalaksi tai evääksi

Raaka-aineet

 3 dl Verso Härkäpapugranolaa
 3 rkl pellavansiemeniä
 3 dl kreikkalaista jogurttia
 1 dl vettä
 12 rkl agavesiirappia tai hunajaa
 2 dl pakastemustikoita
 (muutama tippa vanilja-aromia)
 päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä

Ohjeet

1

Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään

2

Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos jo valmiiksi rasiaan jääkaappiin.

3

Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä

Härkäpapugranola-tuorepuuro

Ainesosat

 3 dl Verso Härkäpapugranolaa
 3 rkl pellavansiemeniä
 3 dl kreikkalaista jogurttia
 1 dl vettä
 12 rkl agavesiirappia tai hunajaa
 2 dl pakastemustikoita
 (muutama tippa vanilja-aromia)
 päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä

Valmistusohjeet

1

Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään

2

Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos jo valmiiksi rasiaan jääkaappiin.

3

Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä

JaaTwiittaaTallenna