Hyppää sisältöön

Härkäpapugranola-tuorepuuro

Raikas härkäpapugranolasta valmistettu tuorepuuro on täyttävä vaihtoehto aamupalaksi tai evääksi.

Annoskoko

2 annosta

Valmistusaika

yli 60 minuuttia

Ruokavaliot
KM
Kananmunaton

Ainesosat

3 dlHärkäpapugranolaa
3 rklpellavansiemeniä
3 dlkreikkalaista jogurttia
1 dlvettä
12 rklagavesiirappia tai hunajaa
2 dlpakastemustikoita
muutama tippa vanilja-aromia
päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään.
  2. Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos jo valmiiksi rasiaan jääkaappiin.
  3. Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä.

Kokeile näitä herkullisia reseptejä

Haku