Härkäpapugranola-tuorepuuro
Raikas härkäpapugranolasta valmistettu tuorepuuro on täyttävä vaihtoehto aamupalaksi tai evääksi.
Annoskoko
2 annosta
Valmistusaika
yli 60 minuuttia
Ruokavaliot
Ainesosat
3 dl | Härkäpapugranolaa |
3 rkl | pellavansiemeniä |
3 dl | kreikkalaista jogurttia |
1 dl | vettä |
12 rkl | agavesiirappia tai hunajaa |
2 dl | pakastemustikoita |
muutama tippa vanilja-aromia | |
päälle tuoreita marjoja ja hedelmiä |
Valmistusohje
- Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään.
- Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos jo valmiiksi rasiaan jääkaappiin.
- Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä.