Kun Härkis® lähti Kauhavalta Kaliforniaan, paikallinen yksityiskokkimme Matt Barr loihti härkäpapusuikaleista suussasulavia herkkuja! Tässä harissamaustetut Härkis®-suikaleet mustakaalin ja oliivisalsan kera. Kokeile ja ihastu!
Laita rusinat kulhoon ja lisää 1 dl kiehuvaa vettä. Anna rusinoiden turvota vedessä noin tunnin ajan.
Kaada vesi pois ja lisää kulhoon sipuli, oliivit, etikka ja oliiviöljy. Lisää mukaan mintunlehdet vasta juuri ennen tarjoilua.
Kuumenna 1/2 dl oliiviöljyä kasarissa kiehumispisteeseen asti. Lisää mukaan harissa ja sekoita. Lisää mustakaali ja kypsennä muutaman minuutin ajan välillä käännellen. Mausta suolalla.
Paista Härkis®-suikaleet pannulla rapeaksi.
Siirrä mustakaali lautaselle ja nosta kaalin päälle paistetut Härkis®-suikaleet ja salsa.
Annoksia 4