Beanit®-suikaleet harissamaustetun mustakaalin ja oliivisalsan kera - Beanit

Beanit®-suikaleet harissamaustetun mustakaalin ja oliivisalsan kera

Annoksia4 annostaVaikeusasteHelppo
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min

Kun Beanit® lähti Kauhavalta Kaliforniaan, paikallinen yksityiskokkimme Matt Barr loihti härkäpapusuikaleista suussasulavia herkkuja! Tässä harissamaustetut Beanit®-suikaleet mustakaalin ja oliivisalsan kera. Kokeile ja ihastu!

Raaka-aineet

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita, Lempeä Sitruuna
 ½ dl keltaisia rusinoita
 1 dl vettä
 1 pieni punasipuli hienonnettuna
 1 dl kivettömiä kalamata-oliiveja viipaloituna
 1,50 rkl punaviinietikkaa
 1 rkl oliiviöljyä
 20 mintunlehteä
 1 l revittyä mustakaalia tai lehtikaalia (poista kovat lehtiruodit)
 3 rkl harissamaustetahnaa

Ohjeet

Oliivisalsa
1

Laita rusinat kulhoon ja lisää 1 dl kiehuvaa vettä. Anna rusinoiden turvota vedessä noin tunnin ajan.

2

Kaada vesi pois ja lisää kulhoon sipuli, oliivit, etikka ja oliiviöljy. Lisää mukaan mintunlehdet vasta juuri ennen tarjoilua.

Paistettu mustakaali
3

Kuumenna 1/2 dl oliiviöljyä kasarissa kiehumispisteeseen asti. Lisää mukaan harissa ja sekoita. Lisää mustakaali ja kypsennä muutaman minuutin ajan välillä käännellen. Mausta suolalla.

4

Paista Beanit®-suikaleet pannulla rapeaksi.

Lopuksi
5

Siirrä mustakaali lautaselle ja nosta kaalin päälle paistetut Beanit®-suikaleet ja salsa.

Beanit®-suikaleet harissamaustetun mustakaalin ja oliivisalsan kera

Ainesosat

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita, Lempeä Sitruuna
 ½ dl keltaisia rusinoita
 1 dl vettä
 1 pieni punasipuli hienonnettuna
 1 dl kivettömiä kalamata-oliiveja viipaloituna
 1,50 rkl punaviinietikkaa
 1 rkl oliiviöljyä
 20 mintunlehteä
 1 l revittyä mustakaalia tai lehtikaalia (poista kovat lehtiruodit)
 3 rkl harissamaustetahnaa

Valmistusohjeet

Oliivisalsa
1

Laita rusinat kulhoon ja lisää 1 dl kiehuvaa vettä. Anna rusinoiden turvota vedessä noin tunnin ajan.

2

Kaada vesi pois ja lisää kulhoon sipuli, oliivit, etikka ja oliiviöljy. Lisää mukaan mintunlehdet vasta juuri ennen tarjoilua.

Paistettu mustakaali
3

Kuumenna 1/2 dl oliiviöljyä kasarissa kiehumispisteeseen asti. Lisää mukaan harissa ja sekoita. Lisää mustakaali ja kypsennä muutaman minuutin ajan välillä käännellen. Mausta suolalla.

4

Paista Beanit®-suikaleet pannulla rapeaksi.

Lopuksi
5

Siirrä mustakaali lautaselle ja nosta kaalin päälle paistetut Beanit®-suikaleet ja salsa.

JaaTwiittaaTallenna