fbpx

Tulostusasetukset

Harissa Härkis® ja kukkakaalicouscous

Annoksia4 annostaValmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min

Raikas ja ruokaisa salaatti lisukkeeksi ja salaattipöytään.

Beanit-couscoussalaatti -resepti

 1 pkt Härkis härkäpapusuikale Lempeä sitruunaa (250g)
 2 rkl öljyä
 2 tl harissatahnaa
 1,50 dl helmicouscousta
 1 kukkakaali
 0,50 kesäkurpitsa
 1 ruukku tuoretta minttua
 3 rkl omenaviinietikkaa
 2 rkl seesamiöljyä
 0,50 sitruunan mehu
 suolaa myllystä
 Viimeistelyyn: puolikas sitruuna lohkoina
1

Paista Härkis härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.

2

Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon.

3

Mausta hienonnetulla mintulla, viinietikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon.

4

Sekoita ja lisää Härkis-suikaleet salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunanlohkoilla.

Ravintosisältö

Annoksia 0