Granola-suklaahippukeksit - Beanit

Granola-suklaahippukeksit

Härkäpapu Granola-suklaahippukeksit - Beanit

Annoksia6 annostaVaikeusasteHelppo
Kokonaisaika45 min

Raaka-aineet

 1,50 dl mantelijauhetta
 3 rkl kookosjauhetta
 0,50 tl soodaa
 hippunen suolaa
 0,50 tl vaniljauutetta
 1 kananmuna
 0,50 dl voita (laktoositon)
 maun mukaan makeutusainetta (tai 0,5 dl sokeria)
 1 dl raakasuklaata / tummaa suklaata / leivontasuklaata
 0,75 dl Härkäpapugranolaa
 1 sitruunan mehu

Ohjeet

1

Sekoita kuivat aineet keskenään.

2

Sulata voi ja riko kananmuna haarukalla. Sekoita keskenään.

3

Sekoita keskenään voi-kananmunaseos, vaniljauute ja makeutusaine. Sekoita kuivat ja juoksevat aineet yhteen.

4

Nosta taikinasta lusikallisia ja muotoile niistä käsin pellille leivinpaperille palloja. Hienonna suklaa pieniksi palasiksi. Painele kekseihin reilusti sukaanopalasia ja Härkäpapugranolaa

5

Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 10-12 min.

Granola-suklaahippukeksit

Ainesosat

 1,50 dl mantelijauhetta
 3 rkl kookosjauhetta
 0,50 tl soodaa
 hippunen suolaa
 0,50 tl vaniljauutetta
 1 kananmuna
 0,50 dl voita (laktoositon)
 maun mukaan makeutusainetta (tai 0,5 dl sokeria)
 1 dl raakasuklaata / tummaa suklaata / leivontasuklaata
 0,75 dl Härkäpapugranolaa
 1 sitruunan mehu

Valmistusohjeet

1

Sekoita kuivat aineet keskenään.

2

Sulata voi ja riko kananmuna haarukalla. Sekoita keskenään.

3

Sekoita keskenään voi-kananmunaseos, vaniljauute ja makeutusaine. Sekoita kuivat ja juoksevat aineet yhteen.

4

Nosta taikinasta lusikallisia ja muotoile niistä käsin pellille leivinpaperille palloja. Hienonna suklaa pieniksi palasiksi. Painele kekseihin reilusti sukaanopalasia ja Härkäpapugranolaa

5

Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 10-12 min.

JaaTwiittaaTallenna