fbpx

Tulostusasetukset

Dutch baby -pannukakut ja härkäpapumuru

Annoksia4 annostaValmisteluaika10 minPaistoaika20 minKokonaisaika30 min

Dutch baby on valurautapannussa valmistuva, kuohkea pannari. Se viimeistellään ruokaisaksi Härkis® härkäpapumurulla ja kasviksilla. Lopputulos sopii niin brunssipöytään kuin illanistujaisten kohokohdaksi.

 2 rkl voita tai margariinia
 3 isoa, huoneenlämpöistä kananmunaa
 2 dl huoneenlämpöistä täysmaitoa
 1,75 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
 2 rkl maissitärkkelystä
 ½ tl sormisuolaa
 mustapippuria myllystä
 voiteluun 1 rkl voita tai margariinia
Päälle
 1 pkt Härkis härkäpapumuru Umamia (250g)
 Lisäksi: yrttejä, avokadoa, salaattia, tomaattia tai muita kasviksia
1

Laita yksi iso paistinpannu (halkaisija n. 25 cm) tai 4 pienempää esim. blinipannua uuniin. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2

Sulata voi tai margariini. Vatkaa munat vaahdoksi sähkövatkaimella. Kaada maito joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Lisää voi tai margariini. Sekoita joukkoon jauhot, maissitärkkelys ja mausteet.

3

Voitele kuuma paistinpannu. Kaada taikina pannulle. Paista isoa pannua uunissa n. 20 minuuttia ja pieniä noin 10 minuuttia.

4

Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla, pakkauksen makuöljy riittää. Lusikoi härkäpapumurua pannareille. Viimeistele yrteillä, salaatilla, avokadolla ja muilla kasviksilla

Ravintosisältö

Annoksia 0