Beanit®Bánh mì-patongit | Beanit

Beanit®Bánh mì-patongit

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Nämä Vietnamilais tyyliset Bánh mì -patongit vievät kielen mennessään. Patongit kätkevät sisäänsä rapeaksi paistettuja härkäpapusuikaleita, pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevät patongit kruunataan hienonnetulla chilillä, kevätsipulilla, suolapähkinöillä ja korianterilla.

Raaka-aineet

Pikkelöidyt vihannekset
 200 g vihannesmixiä (kaalia, porkkanaa, purjoa)
 3 dl vettä
 2 dl sokeria
 1 dl valkoviinietikkaa
 2 tl suolaa
Lisäksi
 4 esipaistettua (à 150 g) patonkia
 100 g tuoretta kurkkua
 vegaanista chilimajoneesia
 tuoretta chiliä renkaina
 kevätsipulia renkaina
 rouhittuja suolapähkinöitä
 tuoretta korianteria

Ohjeet

1

Voit käyttää valmista vihannesmixiä tai tehdä sen itse käyttämällä suikaloitua kaalia, raastettua porkkanaa ja viipaloitua purjoa.
Kiehauta liemen ainekset ja kaada liemi vihannesten päälle. Anna maustua mielellään ainakin vuorokauden ajan.

2

Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi öljyssä. Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Valuta pikkelöidyt vihannekset.

3

Kokoa patongit: Tee patonkeihin syvät viillot, levitä leikkauspinnoille majoneesia. Täytä patongit pikkelöidyillä vihanneksilla, härkäpapusuikaleilla, kurkulla, chili -ja kevätsipuliviipaleilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla. Voit

Beanit®Bánh mì-patongit

Ainesosat

Pikkelöidyt vihannekset
 200 g vihannesmixiä (kaalia, porkkanaa, purjoa)
 3 dl vettä
 2 dl sokeria
 1 dl valkoviinietikkaa
 2 tl suolaa
Lisäksi
 4 esipaistettua (à 150 g) patonkia
 100 g tuoretta kurkkua
 vegaanista chilimajoneesia
 tuoretta chiliä renkaina
 kevätsipulia renkaina
 rouhittuja suolapähkinöitä
 tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

1

Voit käyttää valmista vihannesmixiä tai tehdä sen itse käyttämällä suikaloitua kaalia, raastettua porkkanaa ja viipaloitua purjoa.
Kiehauta liemen ainekset ja kaada liemi vihannesten päälle. Anna maustua mielellään ainakin vuorokauden ajan.

2

Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi öljyssä. Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Valuta pikkelöidyt vihannekset.

3

Kokoa patongit: Tee patonkeihin syvät viillot, levitä leikkauspinnoille majoneesia. Täytä patongit pikkelöidyillä vihanneksilla, härkäpapusuikaleilla, kurkulla, chili -ja kevätsipuliviipaleilla, rouhituilla suolapähkinöillä ja korianterilla. Voit

JaaTwiittaaTallenna