Beanit® wrap | Reseptit | Beanit

Beanit® wrap

Annoksia8 annosta
Annos-
määrä

Beanit® wrap kätkee sisäänsä herkulliset ja runsaat täytteet. Mehevyyden kruunaa hummus. Oletko jo kokeillut tehdä itse hummusta? Se on niin hyvää, että pian jätät valmiit versiot kaupan hyllylle. Katso ohje!

Reseptin on luonut My Bliss Ktchn.

Raaka-aineet

 1 pkt Beanit® Härkäpapumurua
 1 chili pilkottuna
 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
 maun mukaan (Himalajan) suolaa
 tilkka oliiviöljyä paistamiseen
Lisäksi
 2 porkkanaa tikuiksi leikattuina
 ½ kurkku tikuiksi leikattuna
 40 g tuorekäyttöön sopivaa baby pinaattia
 ½ ”punttia” korianteria
 2 dl kvinoaa (valmista pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla)
 200 g hummusta (osta valmiina, tai valmista itse*)
 maun mukaan chilihiutaleita
 Tarjoillaan (gluteenittomien) keskikokoisten tortillojen kanssa (6-8 kpl)
 Lisäksi: limenmehua puristettuna ennen wrapin kääräisemistä ”rullalle”
Voit myös valmistaa hummuksen itse
 1 tlk (noin 230 g valutettuna) käyttövalmiita kikherneitä
 1 tl valkosipulijauhetta
 1 chili, valinnainen
 0,50 dl sitruunanmehua
 1 rkl tahinia
 maun mukaan suolaa
 0,50 tl paprikajauhetta
 2 rkl oliiviöljyä
Ripaus
 kookossokeria
 juustokuminaa
 sitruunapippuria
 kurkumaa

Ohjeet

1

Pese kaikki kasvikset ja leikkaa porkkanat sekä kurkku ohuiksi tikuiksi.

2

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla.

3

Lämmitä tilkka oliiviöljyä pannulla ja lisää Beanit® muru, hienonnettu valkosipuli ja pilkottu chili. Paista muru rapeaksi ja mausta vielä suolalla.

4

Levitä tortillan keskelle hummusta ja ripottele päälle chilihiutaleita, kokoa päälle porkkana- ja kurkkutikkuja, kypsää kvinoaa, rapeaa Beanit® murua, baby pinaattia ja korianteria. Purista päälle limenmehua ja kääräise wrapiksi. Voit sulkea wrapin hammastikulla.

Hummus
5

Valuta kikherneet ja huuhdo ne vedellä siivilässä.

6

Laita kaikki ainekset kulhoon, sekoita ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi.

Beanit® wrap

Ainesosat

 1 pkt Beanit® Härkäpapumurua
 1 chili pilkottuna
 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
 maun mukaan (Himalajan) suolaa
 tilkka oliiviöljyä paistamiseen
Lisäksi
 2 porkkanaa tikuiksi leikattuina
 ½ kurkku tikuiksi leikattuna
 40 g tuorekäyttöön sopivaa baby pinaattia
 ½ ”punttia” korianteria
 2 dl kvinoaa (valmista pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla)
 200 g hummusta (osta valmiina, tai valmista itse*)
 maun mukaan chilihiutaleita
 Tarjoillaan (gluteenittomien) keskikokoisten tortillojen kanssa (6-8 kpl)
 Lisäksi: limenmehua puristettuna ennen wrapin kääräisemistä ”rullalle”
Voit myös valmistaa hummuksen itse
 1 tlk (noin 230 g valutettuna) käyttövalmiita kikherneitä
 1 tl valkosipulijauhetta
 1 chili, valinnainen
 0,50 dl sitruunanmehua
 1 rkl tahinia
 maun mukaan suolaa
 0,50 tl paprikajauhetta
 2 rkl oliiviöljyä
Ripaus
 kookossokeria
 juustokuminaa
 sitruunapippuria
 kurkumaa

Valmistusohjeet

1

Pese kaikki kasvikset ja leikkaa porkkanat sekä kurkku ohuiksi tikuiksi.

2

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla.

3

Lämmitä tilkka oliiviöljyä pannulla ja lisää Beanit® muru, hienonnettu valkosipuli ja pilkottu chili. Paista muru rapeaksi ja mausta vielä suolalla.

4

Levitä tortillan keskelle hummusta ja ripottele päälle chilihiutaleita, kokoa päälle porkkana- ja kurkkutikkuja, kypsää kvinoaa, rapeaa Beanit® murua, baby pinaattia ja korianteria. Purista päälle limenmehua ja kääräise wrapiksi. Voit sulkea wrapin hammastikulla.

Hummus
5

Valuta kikherneet ja huuhdo ne vedellä siivilässä.

6

Laita kaikki ainekset kulhoon, sekoita ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi.

JaaTwiittaaTallenna