fbpx

Tulostusasetukset

Härkis®-uunikukkakaali

Annoksia4 annostaValmisteluaika10 minPaistoaika1 hrKokonaisaika1 hr 10 min

Trendiherkku eli uunissa paistettu kukkakaali saa lisää ruokaisuutta Härkis härkäpapumurusta.

 1 kukkakaali (n. 800 g)
 2 valkosipulinkynttä
 ½ dl oliiviöljyä
 1 tl Ras el Hanout -maustetta
 ½ tl suolaa
 2 tl sitruunanmehua
 1 pkt Härkis härkäpapumuru Umamia (250g)
 mustapippuria myllystä
 Tarjoiluun lisäksi vihreää dukkah-mausteseosta, hummusta, tsatsikia, Sriracha-chilikastiketta, yrttejä
1

Laita kukkakaali uunivuokaan.

2

Kuori ja viipaloi valkosipuli. Laita se pannulle öljyn kanssa. Paista muutama minuutti. Poista valkosipulit. Lisää Ras el Hanout -mauste ja suola. Valele kukkakaali mausteöljyllä.

3

Paista kukkakaalia 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Tarkkaile kukkakaalia paistamisen aikana, ettei se pala. Jos kukkakaali tuntuu raa'alta, mutta pinta on jo tumma, peitä foliolla. Valele kukkakaalia halutessasi paistamisen aikana oliiviöljyllä. Pirskottele kypsälle kukkakaalille sitruunamehua.

4

Paista härkäpapumuru pakkauksen mausteöljyssä kuumalla pannulla rapeaksi. Mausta pippurilla.

5

Tarjoa kukkakaali härkäpapumurun, dukkah'n, hummuksen ja tsatsikin kanssa. Mausta halutessasi chilikastikkeella (esim. Srirachalla) ja yrteillä.

Ravintosisältö

Annoksia 4