Beanit-tacopasta | Beanit

Beanit-tacopasta

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Uusi luottoreseptisi kasvisruokailuun? Suunnittelimme yhdessä Liemessä-blogista tutun Jenni Häyrisen kanssa superhelpon ja maukkaan Beanit-tacopasta -reseptin, jolla onnistut takuuvarmasti.

Raaka-aineet

 2 prk tomaattimurskaa (à 400 g)
 2 dl vettä
 1 ps tacomaustetta
 1 dl pakastemaissia
 300 g kierrepastaa
 200 g cheddar-juustoraastetta
Lisäksi
 limelohkoja
 nachoja
 ranskankermaa
 tuoretta korianteria

Ohjeet

1

Kaada tomaattimurska, vesi ja tacomauste vuokaan. Sekoita.

2

Lisää Beanit Umami, pakastemaissit ja pasta. Sekoita.

3

Raasta cheddar-juusto ja ripottele se päällimmäiseksi vuokaan. Halutessasi koristele tacopasta oliiviöljyllä sivellyllä kirsikkatomaattitertulla. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa 35 minuuttia.

4

Lisää nachoja vuoan reunoille ja tarjoile tacopasta limelohkojen, ranskankerman ja korianterin kera.

Beanit-tacopasta

Ainesosat

 2 prk tomaattimurskaa (à 400 g)
 2 dl vettä
 1 ps tacomaustetta
 1 dl pakastemaissia
 300 g kierrepastaa
 200 g cheddar-juustoraastetta
Lisäksi
 limelohkoja
 nachoja
 ranskankermaa
 tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

1

Kaada tomaattimurska, vesi ja tacomauste vuokaan. Sekoita.

2

Lisää Beanit Umami, pakastemaissit ja pasta. Sekoita.

3

Raasta cheddar-juusto ja ripottele se päällimmäiseksi vuokaan. Halutessasi koristele tacopasta oliiviöljyllä sivellyllä kirsikkatomaattitertulla. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa 35 minuuttia.

4

Lisää nachoja vuoan reunoille ja tarjoile tacopasta limelohkojen, ranskankerman ja korianterin kera.

JaaTwiittaaTallenna