Beanit-smetanapasta | Reseptit | Beanit

Beanit-smetanapasta

Annoksia4 annosta
Annos-
määrä

Beanit-smetanapasta tekee arjesta juhlaa käden käänteessä. Smetanapasta on helppo valmistaa ja sen salaisuus piilee taivaallisissa raaka-aineissa.

Reseptin on luonut Liemessä-ruokablogi.

Raaka-aineet

 1 sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 2 rkl rypsiöljyä
 salviaa (tai muu yrtti)
 ripaus chilihiutaleita
 2 rkl tomaattipyrettä
 1,50 dl valkoviiniä
 6 dl kasvislientä
 120 g smetanaa
 1 pkt Beanit-härkäpapusuikale (valkosipuli & yrtit)
 300 g pennepastaa

Ohjeet

1

Pieni sipulit ja kuullota hetki rypsiöljyssä.

2

Lisää chilihiutaleet, salvian lehtiä ja tomaattipyre. Sekoita.

3

Nosta hieman lämpöä ja lisää viini.
Anna hautua muutama minuutti, jotta alkoholi haihtuu.

4

Lisää Beanit härkäpapusuikaleet ja sekoittele.

5

Lisää kasvisliemi, smetana ja lopuksi pasta.

6

Anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
Sekoittele välillä ja tarkkaile ettei kastike kuivahda kokonaan. Lisää tarvittaessa hieman kasvislientä.

Beanit-smetanapasta

Ainesosat

 1 sipuli
 2 valkosipulinkynttä
 2 rkl rypsiöljyä
 salviaa (tai muu yrtti)
 ripaus chilihiutaleita
 2 rkl tomaattipyrettä
 1,50 dl valkoviiniä
 6 dl kasvislientä
 120 g smetanaa
 1 pkt Beanit-härkäpapusuikale (valkosipuli & yrtit)
 300 g pennepastaa

Valmistusohjeet

1

Pieni sipulit ja kuullota hetki rypsiöljyssä.

2

Lisää chilihiutaleet, salvian lehtiä ja tomaattipyre. Sekoita.

3

Nosta hieman lämpöä ja lisää viini.
Anna hautua muutama minuutti, jotta alkoholi haihtuu.

4

Lisää Beanit härkäpapusuikaleet ja sekoittele.

5

Lisää kasvisliemi, smetana ja lopuksi pasta.

6

Anna poreilla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
Sekoittele välillä ja tarkkaile ettei kastike kuivahda kokonaan. Lisää tarvittaessa hieman kasvislientä.

JaaTwiittaaTallenna