Beanit® sitruunapasta | Reseptit | Beanit

Beanit® sitruunapasta

Annoksia4 annosta
Valmisteluaika15 minPaistoaika15 minKokonaisaika30 min
Annos-
määrä

Raikas sitruunapasta valmistuu nopeasti ja katoaa nälkäisiin suihin yhtä pikaisesti, niin hyvää se on. Arkena tai viikonloppuna, ihan sama, tämän reseptin helpot raaka-aineet voi pitää aina kaapissa valmiina.

Raaka-aineet

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita, Lempeä Sitruuna
 35 g kapriksia
 1 rkl öljyä
Pasta
 350 g spagettia tai muuta nauhapastaa
 50 g voita
 2 dl valkoviiniä
 1 sitruunan raastettu kuori
 1 sitruunan mehu
 2 dl kuohukermaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä

Ohjeet

1

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

2

Paista Beanit®-suikaleita ja kapriksia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti. Laita suikaleet syrjään hetkeksi.

3

Lisää pannulle voi, valkoviini, sitruunan raastettu kuori ja sitruunamehu. Kiehauta ja lisää kuohukerma sekä muutama kierros suolaa ja mustapippuria myllystä. Keitä kastiketta vähän kokoon. Lisää lopuksi paistetut Beanit®-suikaleet ja kaprikset.

4

Sekoita kypsä valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele rucolalla, basilikalla ja parmesanraasteella.

Beanit® sitruunapasta

Ainesosat

 1 pkt (à 250 g) Beanit® härkäpapusuikaleita, Lempeä Sitruuna
 35 g kapriksia
 1 rkl öljyä
Pasta
 350 g spagettia tai muuta nauhapastaa
 50 g voita
 2 dl valkoviiniä
 1 sitruunan raastettu kuori
 1 sitruunan mehu
 2 dl kuohukermaa
 suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

1

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

2

Paista Beanit®-suikaleita ja kapriksia kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti. Laita suikaleet syrjään hetkeksi.

3

Lisää pannulle voi, valkoviini, sitruunan raastettu kuori ja sitruunamehu. Kiehauta ja lisää kuohukerma sekä muutama kierros suolaa ja mustapippuria myllystä. Keitä kastiketta vähän kokoon. Lisää lopuksi paistetut Beanit®-suikaleet ja kaprikset.

4

Sekoita kypsä valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele rucolalla, basilikalla ja parmesanraasteella.

JaaTwiittaaTallenna