Pyttis, mikä ihana ruoka kun eiliseltä on jäänyt perunoita tai muita kypsiä kasviksia. Pannut kuumiksi!
Raaka-aineet
Ohjeet
Kuutioi perunat ja hienonna kevätsipuli pannulle. Lisää mausteet, aurinkokuivattu tomaatti ja Härkis®-suikaleet.
Paista öljyssä kunnes pyttipannu on kauniin väristä ja pinnat rapsakoita. Mausta lopuksi sitruunan mehulla.
Tarjoile halutessasi paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesin kanssa.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Kuutioi perunat ja hienonna kevätsipuli pannulle. Lisää mausteet, aurinkokuivattu tomaatti ja Härkis®-suikaleet.
Paista öljyssä kunnes pyttipannu on kauniin väristä ja pinnat rapsakoita. Mausta lopuksi sitruunan mehulla.
Tarjoile halutessasi paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesin kanssa.