Tulostusasetukset

Beanit® härkäpapusuikale-nuudelisalaatti

Annoksia4 annosta

Tässä aasialaisessa nuudelisalaatissa raikkaat maut yhdessä rapeiden Beanit®-härkäpapusuikaleiden ja rouskuvien pähkinöiden kanssa on herkkua. Voit myös tehdä reseptin tuplana - tämä salaatti nimittäin säilyy hyvin myös seuraavaan päivään jääkaapissa.

 250 g Beanit® härkäpapusuikale, Lempeä sitruuna
 200 g riisinuudelia
 100 g kaalia, suikaloituna
 100 g porkkanaa, suikaloituna
 suolapähkinöitä
 tuoretta korianteria
Kastike
 2 rkl soijakastiketta
 2 rkl öljyä
 1 rkl seesamöljyä
 0,50 chilipalko, suikaloituna (voit käyttää tilalla myös 1 tl chilihiutaleita)
 1 tl seesaminsiemeniä
 1 tl inkivääriä, raastettuna
 1 tl valkosipulia, raastettuna
 1 rkl riisiviinietikkaa
 1 tl limenmehua
 1 tl sokeria
 1 tl kalakastiketta
1

Kypsennä riisinuudeli pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Lisää joukkoon hieman öljyä, joka estää nuudeleita tarttumasta keskenään ja anna jäähtyä.

2

Suikaloi kaali ja vuole porkkanasta ohuita nauhoja kuorimaveitsellä tai suikaloi veitsellä.

3

Paista härkäpapusuikaleet kuumalla pannulla rapeiksi.

4

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainesosat hyvin keskenään.

5

Sekoita kaalisuikaleet, porkkanasuikaleet, riisinuudelit ja kastike. Lisää salaatin päälle härkäpapusuikaleet, rouhittuja suolapähkinöitä ja tuoretta korianteria.

Ravintosisältö

Annoksia 4